SINCER

David Valldeperas, exdirector de "Sálvame", carrega contra Mediaset: "Va ser un cop d'Estat"

Un dels màxims responsables del programa s'ha sincerat al pòdcast "Querido hater": "Ens van maltractar i malgrat tot, aguantàvem"

David Valldeperas, a "Querido Hater"

David Valldeperas (49), un dels exdirectors de Sálvame, ha trencat el seu silenci sobre el final del mític programa de Telecinco en una entrevista al pòdcast "Querido hater" de l'influencer Malbert. El català no és la primera vegada que es pronuncia sobre la cancel·lació de l'espai de Jorge Javier Vázquez. El passat mes de juliol va concedir una entrevista a RAC1 on va reconèixer que al programa anàven al límit "per mantenir la gent asseguda al sofà".

Aquesta vegada, el periodista català ha explicat nous detalls dels motius de la seva supressió. "El final de 'Sálvame' va ser una falta de respecte, un cop d'estat que van executar. Ho van fer pel darrera. Jo crec que no ens ho mereixíem. Em va semblar fatal i em vaig cagar en tot. L'única explicació que se'ns va donar és que volien fer un canvi en la línia editorial, que nosaltres no encaixàvem i que s'havia acabat. 'Sálvame' no responia a les expectatives de la nova direcció. No volien un programa incòmode i gamberro".

Valldeperas amb les col·laboradores de "Sálvame"

"Volien un Sálvame més light"

"Feia temps que volien un 'Sálvame' més light per a rebaixar les crítiques, però ens sentíem ridículs modificant el to. Està clar que hi havia un interès en desprestigiar al programa. Si tu et vols carregar un dels programes més vistos del moment, ho has de justificar d'alguna manera amb alguna cosa més…. Ens volien erradicar, ens van maltractar i malgrat tot, aguantàvem", ha afegit.

Valldeperas ha assegurat que si li oferíssin la possibilitat de tornar a fer Sálvame s'ho hauria de pensar i fins i tot ha reconegut que no descarta fer el salt a Antena 3, com han fet alguns dels seus companys. El català també ha fet referència al nou programa d'Ana Rosa Quintana, TardeAR: "Ella coneixia la franja però de fa dues dècades. Té el seu estil i els seus seguidors, però la vida evoluciona i demana unes altres coses".

ETIQUETES:

Deixa un comentari