TARDEAR

Ana Rosa s'estrena a Telecinco amb poca audiència i genera polèmica pels seus tertulians

El programa va entrevistar a la capitana de la selecció espanyola, Ivana Andrés, poc després que un dels col·laboradors hagués fet broma sobre el petó a Jenni Hermoso

Ana Rosa Quintana a "TardeAR"

Ana Rosa Quintana s'ha estrenat a les tardes de Telecinco amb una audiència molt modesta i amb força comentaris negatius. El nou TardeAR que ocupa la franja de Sálvame va aconseguir un pobre 9,0% de quota a Catalunya i un 11,3% a Espanya. L'espai va arrencar amb un editorial feminista de Quintana recordant el paper de presentadores històriques com María Teresa Campos o Laura Valenzuela.

Un al·legat que va diferir molt de la seva primera taula de tertulians entre els quals hi havia el periodista Xavier Sardà, la model Vicky Martín Berrocal, la cantant Alaska i Mario Vaquerizo. També va fer acte de presència El Ovejas, un personatge de la sèrie El Pueblo, que fa el paper de defensor del poble, i que va deixar anar un comentari fora de lloc sobre el cas Rubiales: "Ana Rosa jo soc enamoradís de natural, però doneu-vos tots per petonejats, no sigui que algú em denuncia ara…".

Una frase que va indignar a molts espectadors del programa, i més quan la primera entrevistada del programa era la capitana de la selecció espanyola femenina de futbol, Ivana Andrés. La jugadora que no va aparèixer a plató fins les 19:15, tot i que l'espai va començar a les 17:00, va fer referència a la polèmica pel petó no consentit de Rubiales a Jenni Hermoso. "Portem setmanes de molt estrès i volem que hi hagi una federació que ens doni un tracte igualitari i de respecte a les dones", va assegurar la futbolista.

Tot i això, alguns espectadors van criticar el to de l'entrevista. "Li han preguntat per la convocatòria, quan està lesionada, l'han sorprès amb la seva dona i li han regalat un kit per al seu nadó", va sentenciar un dels usuaris.

Per si això no fos poc, Vaquerizo també va causar indignació quan va assegurar que les futbolistes havien de ser "més clares i valentes". Una afirmació que va subscriure el presentador d'esports de la cadena, Manu Carreño.

ETIQUETES:

Deixa un comentari