GUÀRDIA URBANA

Rosa Peral trencarà el seu silenci a Netflix amb un documental on donarà la seva versió del crim

La principal condemnada pel crim de la Guàrdia Urbana trenca el seu silenci des de la presó on va entrar l'any 2020

"Las cintas de Rosa Peral" a Netflix

Netflix ha fet públic aquest 22 d'agost el tràiler oficial de El cuerpo en llamas, l'esperada nova sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana de Rosa Peral, Albert López i Pedro Rodriguez que s'estrenarà el proper 8 de setembre. Una ficció protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez que explica els fets que es van iniciar el maig del 2017, quan els Mossos d'Esquadra van trobar les restes òssies d'un cos humà en el maleter d'un vehicle al pantà de Foix.

Una sèrie que promet ser tot un èxit a la plataforma i que per arrodonir-ho, vindrà acompanyada de l'estrena de la pel·lícula documental Las cintas de Rosa Peral el mateix 8 de setembre. Al documental, la principal condemnada pel crim de la Guàrdia Urbana trencarà el seu silenci des de la presó després de la seva entrada l'any 2020.

La pel·lícula mostrarà per primera vegada el seu testimoni a través de videotrucades i material inèdit del seu arxiu personal de vídeo i fotografies, a banda d'entrevistes amb el seu entorn més pròxim, el fiscal, els advocats del cas i els periodistes que van cobrir el succés.

"L'any 2020, Peral va ser condemnada a 25 anys de presó per l'assassinat amb traïdoria de la seva parella, del qual també va ser condemnat Albert López, el seu amant i agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, cos policial al qual pertanyien tant ella com la víctima. Des de llavors guarda silenci. Sobre ella s'ha escrit molt i s'han omplert moltes hores de televisió, fins al punt en el qual es va convertir en el focus d'atenció d'un dels casos més mediàtics de la història del crim contemporani espanyol", apunta la sinopsi oficial de Netflix.

ETIQUETES:

Deixa un comentari