PRESENTADOR

Jorge Javier Vázquez trenca el seu silenci: "Està sent un viatge emocional molt intens"

El presentador de Badalona ha fet públic un enigmàtic i emocionat missatge al seu compte d'Instagram: "Fins sempre"

Jorge Javier Vázquez en una imatge recent

Jorge Javier Vázquez ja fa més de dos mesos que va deixar d'aparèixer a la televisió per problemes de salut mental i ansietat coincidint amb la cancel·lació de Sálvame. Tot i això, fa només uns dies, la revista Semana, va publicar unes imatges esperançadores del presentador de Badalona en les que se'l podia veure en bona forma física.

I és que el popular presentador estaria ultimant el seu retorn a Telecinco amb un nou programa que s'emetrà a la franja de 22 a 22.50h competint amb El Hormiguero de Pablo Motos a Antena 3. El nou espai de La Fábrica de la Tele (Sálvame, Socialité) es dirà Cuentos chinos i tindrà una durada de 50 minuts.

Sigui com sigui, el cas és que Vázquez va aparèixer per darrera vegada a Telecinco el passat 17 de maig i les especulacions sobre el seu futur professional immediat cada vegada eren més grans. Aquest dimarts 1 d'agost, el català ha tornat a donar senyals de vida a través d'un missatge al seu compte d'Instagram que acaba amb un enigmàtic "Fins sempre".

Jorge Javier en una imatge recent a Instagram

El text diu el següent: "Vaig anar a veure actuar a Nacha Guevara tres dies seguits, i vaig acabar plorant a llàgrima viva els tres dies escoltant el monòleg final. Sopant, el diumenge, em va dir una cosa preciosa: "Mai oblidaré com em miraves des de la platea".

"Com si fos un adolescent de 17 anys. El poder terapèutic del teatre en tota la seva esplendor. Gairebé feia deu anys que no ens vèiem. Vaig venir a Buenos Aires per ella. Per a veure-la, per a agrair-li tot el que m'ensenya des de la distància a través de les seves xerrades i de les seves entrevistes", ha explicat sobre el seu recent viatge a l'Argentina per anar a veure a la citada artista.

"Un viatge emocional molt intens"

"Està sent un viatge emocional molt intens -ajuda l'aclaparadora bellesa de Buenos Aires, no hi ha dubte- que em té amb la llàgrima a flor de pell en tot moment. Penso molt en vosaltres, en tots aquells que dediqueu un instant de la vostra vida per escriure'm i dedicar-me paraules plenes d'afecte i d'alè. Gràcies sempre. No sabeu com em reforcen l'ànima. Us desitjo un mes d'agost inoblidable. Fins sempre", acaba dient Vázquez.

ETIQUETES:

Deixa un comentari