SINCER

Jordi González torna a TV3 i dona detalls de la seva vida més personal: "Estic solter"

El popular presentador també va explicar que manté la intenció de tornar a la cadena pública: "La idea de fer un programa a TV3 no ha mort"

Jordi González en una aparició recent a TV3

Jordi González (60) va ser el convidat d'El Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3 d'aquest dissabte. Un espai que el presentador català coneix bé. I és que també va ser un dels protagonistes de la seva estrena al setembre del 2022, poc després d'haver desaparegut de Mediaset al 2021 per agafar-se un any sabàtic.

En aquella ocasió, González va revelar que li agradaria tornar a la cadena catalana, de la mà de Marta Torné com a copresentadora. Un projecte que de moment no ha vist la llum tot i pot ser per això, el presentador ha acceptat tornar a TVE amb Lazos de sangre.

"La idea de fer un programa a TV3 no ha mort"

Aquest dissabte, el popular comunicador va tornar a donar detalls sobre l'estat del projecte. "Arran de la intervenció al teu programa vam començar a parlar amb TV3 per fer algun programa. Allò no et pensis que ha mort. La idea la tenim i l'anem desenvolupant i treballant. La gestació d'un projecte és xul·líssim. Si al final no s'acaba fent, no és el més important".

Jordi González i Ricard Ustrell al saló del presentador (TV3)

Un parc infantil i un telescopi a casa

El presentador també va parlar de la seva vida més personal. Per exemple quan va explicar que a la seva casa de Madrid hi té una enoteca molt gran, un gimnàs, un telescopi i un parc infantil, tot i que no té fills. "Ets una persona solitària?", li va preguntar Ustrell. "Sí, sí… Perquè faig el que em ve de gust", va respondre ell.

González també va revelar que actualment no té parella. Tot i això, va voler deixar clar que amb la seva darrera parella havien estat plegats durant 9 anys tot i que "era una relació tancada". "Era un noi estranger que no sabia qui era jo", va assegurar. Després d'això, el de TV3 li va demanar a González per com és ell com a parella. "Boníssim!", va espetar el presentador. "Soc molt detallista, molt carinyós i faig veure que escolto molt bé", va assegurar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari