PROBLEMES DE COR

L'exblaugrana Kun Agüero pateix una arritmia en ple directe amb Ibai Llanos: "M'he sentit estrany"

L'exfutbolista va sentir una molèstia al pit mentre participava a un directe de Twitch: "Mira si m'estic morint"

El Kun Agüero, pateix una arritmia durant un directe

El Kun Agüero i Ibai Llanos van viure aquest dimecres a la nit un incòmode moment quan l'exdavanter argentí va patir una petita arrítmia en ple directe d'un streaming amb el seu company de la Kings League. Cal recordar que ja fa més d'un any que Agüero es va veure obligat a deixar de jugar al futbol per un problema del cor.

El davanter argentí havia patit una arrítmia cardíaca durant un partit amb el Barça i, després de setmanes de rehabilitació, va prendre la decisió de penjar les botes. Des d'aquell moment, el jugador ha estat un habitual de plataformes digitals com Twitch on ha participat com a propietari d'un dels 12 equips de la competició de Gerard Piqué.

Però aquest dimecres, els seguidors del futbolista es van quedar amb l'ai al cor quan en un moment de la retransmissió, Agüero va fer un gest posant-se la mà al pit i va deixar de parlar. En aquest instant, Llanos, amb cara de preocupació li va preguntar si es trobava bé.

"M'he sentit estrany"

"Crec que m'ha donat una 'miniarritmia'", va dir el futbolista. Una resposta que va descol·locar a Ibai: "Ara mateix?". Davant d'això, l'streamer visiblement preocupat, va preguntar fins a dues vegades si volia que truqués a un metge, però ell s'hi va negar.

"No, no", va respondre el jugador, mentre es prenia el pols. "Perquè tinc un xip (al cor) i el famós xip em detectarà i m'enviaria una senyal", va explicar, abans de reconèixer que m'he sentit estrany".

"Pot ser que de tant pensar-hi se m'hagi accelerat una mica. Mira si m'estic morint", va acabar dient amb ironia l'exblaugrana a Llanos. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari