GALA 2

"Eufòria" recupera el favorit i fa canvis a la mecànica del jurat

El concurs de TV3 canvia la nominació del jurat que serà per majoria i no per unanimitat i dos concursants s'hauran de somtetre al vot del públic

Els concursants durant el repartiment dels temes

Els tretze concursants que van classificar-se a la primera gala d'Eufòria, ja fa dies que preparen els temes de la segona gala d'aquest divendres. Els participants hauran de defensar els temes individuals i les segones veus que han estat preparant durant la setmana a l'"Estudi Eufòria", que s'ha estrenat aquesta temporada.

Amb l'ajuda del director musical, Daniel Anglès, i els coaches del programa Clara Luna, Paula Malia i Albert Sala, els 13 concursants han treballat la part vocal, la coreografia, la interpretació i l'actitud que han de tenir a l'escenari.

Les actuacions de la gala 2

Al plató sonaran en directe temes com "Kings & queens", d'Ava Max; "LLYLM", de Rosalía, i èxits en català com "Loviu baby", de Doctor Prats, i "Tu juru ju", de Julieta. A banda dels números dels tretze concursants, tornaran les actuacions en directe d'artistes convidats amb la cantant i compositora Judit Neddermann que presentarà el seu nou treball discogràfic, "LAR", que s'estrenarà el 14 d'abril.

Torna el favorit

En aquesta segona gala, tornarà a la mecànica del programa el concursant favorit, que gaudirà d'immunitat plena. Després de cada actuació, Elena Gadel, Carol Rovira i Lildami podran decidir si el concursant ha merescut seure a la cadira del favorit. Això sí, igual que en la primera temporada, el jurat podrà canviar l'ocupant de la cadira si considera que una altra actuació ha superat l'anterior, el tron passarà a aquest concursant.

Qui hi estigui assegut quan s'acabin tots els números s'assegura el pas a la gala següent. Ni les revisions del VAR musical poden enviar-lo a la zona de perill. A més, podrà triar els companys que li faran les segones veus al programa següent.

Majoria i no unanimitat

Com a novetat d'aquesta edició, es podrà evitar la zona de perill aconseguint la majoria, i no la unanimitat, dels vots del jurat. És a dir, amb dos vots positius, el concursant podrà seguir endavant. Al final de les actuacions tornarà a entrar en acció el VAR musical, des d'on Clara Luna i Jordi Cubino podran enviar a la zona de perill qui hagi fallat fent les segones veus d'una actuació.

Per la seva banda, els coaches podran salvar concursants fins que en quedin dos, que seran sotmesos al veredicte del públic. El més votat continuarà i l'altre haurà d'abandonar el programa definitivament.

L'altra novetat serà que com ja va passar a la primera gala, el directe de Twitch del programa amb les priemres paraules del concursant expulsat es podrà veure en directe per TV3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari