PRESENTADOR

Albert Om celebra amb Helena Garcia Melero el seu retorn a TV3: "Estic molt content"

El presentador torna a TV3 per explicar els últims 100 anys de Catalunya a "Una altra història": "Fa 8 anys que no faig tele"

Albert Om conduirà la gala dels 40 anys de TV3

Albert Om ben aviat tornarà a TV3 amb Una altra història, un espai de 8 episodis que explicarà la història dels catalans dels últims cent anys a través de 100 objectes dels ciutadans. Aquest divendres, Om ha explicat com serà el nou projecte al Tot es mou d'Helena Garcia Melero, on ha anunciat que començarà a rodar el nou programa a finals d'aquesta primavera i s'emetrà a finals d'aquest 2022.

"Es tracta de trobar 100 objectes que expliquin els últims 100 anys de Catalunya", ha dit el presentador, que ha assegurat que "Hi haurà històries boníssimes". Om també ha donat alguns detalls del nou espai: "Seran 8 programes des de 8 ciutats diferents de Catalunya. La gent vindrà amb el seu objecte i ens explicarà la seva història".

Melero, entusiasmada amb el retorn d'Om a TV3, ha volgut recordar el seu pas per la cadena. "Avui que et tenim aquí, nosaltres també tenim molts tresors i històries sobre tu, Albert!", ha dit la presentadora, abans de donar pas al seu company Josep Palau que ha ensenyat alguns dels millors moments d'Albert Om a TV3.

Albert Om a "Malalts de tele"

"Però què és això? Però avera…!" ha exclamat Melero en veure al presentador en unes imatges del seu pas per Malalts de tele. "Jo no ho recordo", li ha respost amb ironia l'Albert. "Ensenya'ns més meravelles va!", ha dit la presentadora, abans de veure unes imatges de l'Albert fent de 'Chanquete", o a la cuina de Jordi Pujol i Marta Ferrusola a El Convidat. "És impressionant! Quins records! Albert…".

Albert Om recordant "El Convidat" a casa de Jordi Pujol

"Estic molt content de tornar a TV3"

"Ara ja fa 8 anys que no faig tele. Estic molt content de tornar a TV3", ha puntualitzat el presentador que cada vespre condueix l'Islàndia a RAC1. Molts espectadors ho demanàven i per fi els han escoltat. L'Albert torna a TV3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari