EXCLUSIVA

Així serà "L'àtic", el nou programa de Vador Lladó per a les sobretaules de 8tv

Lladó es posarà al capdavant d'un magazine d'actualitat i entreteniment, que s'emetrà de dilluns a divendres de 16 a 18h

Vador Lladó, presentarà "L'àtic" a 8tv

Nous moviments a 8tv amb el fitxatge del periodista Vador Lladó. El presentador tornarà a la televisió el proper dilluns 13 de març, amb un nou programa diari que es dirà L'àtic. Lladó es posarà al capdavant d'un magazine d'actualitat i entreteniment amb entrevistes i diverses seccions que s'emetrà de 16 a 18h, abans de l'Opina Cat de Carlos Fuentes.

Una franja fins ara ocupada per pel·lícules de westren i sèries d'Agatha Christie, amb poca acollida entre l'audiència. Segons ha pogut saber en exclusiva elmondelatele.cat, a L'àtic hi haurà diferents espais, amb "un to molt relaxat per acompanyar als espectadors a l'hora de la sobretaula" amb informació i actualitat, però amb un to distès.

La cuina formarà part del programa amb la participació de diversos xefs de renom com Carles Gaig i hi haurà seccions com un espai de notícies impactants i curioses. El disseny del plató emularà un àtic de Barcelona, tota una declaració d'intencions al Planta baixa de TV3, amb una finestra oberta amb vistes a la ciutat.

Pel que fa als col·laboradors hi haurà cares que ja havien participat al Tarda oberta de TV3, el magazín que també havia presentat el propi Vador, com Ruth Jiménez, Germà Capdevila, Francesc Orteu o Oriol Dalmau i d'altres de conegudes com Eduard Pujol, Pilar Rahola, Joel Joan, Lluís Pastor, Mar Puga o Marta Llohis. A banda de la Clàudia Raymat que explicarà els temes del dia a la pantalla del programa.

L'equip del "Tarda oberta" a TV3

"Intentarem ser una opció real i no una alternativa"

En declaracions a elmondelatele.cat, Vador Lladó reconeix que el programa serà "una carrera de fons que no serà fàcil", tot i que "hi posarem molta il·lusió". "L'equip ve amb moltes ganes de fer un espai fresc i entretingut i de qualitat", afegeix. "Estem segurs que serà una excel·lent oprtunitat per demostrar que a les tardes de 8tv hi poden passar grans coses. Intentarem no ser una alternativa sino una opció real".

La incorporació de Lladó arriba en el marc d'un seguit de canvis a la graella de 8tv d'aquest any, que també inclou el fitxatge de Jaume Barberà que estrenarà el programa Més Singulars el diumenge 12 de març a les 22.50h. A banda de les noves incorporacions, 8tv també ha decidit moure l'Ares revolution d'Ares Teixidó a les matinades de dilluns a dijous després d'El Circ de Frank Blanco, a les 00.30h.

Les noves tardes de 8tv

  • 16.00 L'Àtic
  • 18.00 Opina Cat
  • 20.30 El Pentàgon

El presentador català que va saltar a la fama pel seu mític Fricandó matiner de RAC 105, tornarà a la televisió després del seu fallit pas per TV3 amb el Tarda oberta i de la seva posterior etapa a Gol TV amb Los infiltrados.

ETIQUETES:

Deixa un comentari