ESPERAT RETORN

TV3 confirma la data d'estrena de la segona edició d'"Eufòria" i les novetats que incorpora

Les gales arrencaran el divendres 10 de març i a partir del dijous 23 de febrer s'emetran dos programes especials per conèixer als 16 concursants

Miki Núñez i Marta Torné

La segona edició d'Eufòria s'estrenarà el proper divendres 10 de març amb Marta Torné i Miki Núñez que repetiran com a presentadors. Abans de la gran estrena, la cadena emetrà dos especials del procés de càsting dels 16 nous concursants el dijous 23 de febrer i 2 de març, a les 22.45, després del Polònia.

Més de 2.300 persones, gairebé el doble que l'any passat es van presentar al càsting. Per conèixer als escollits, al primer programa es donaran a conèixer els 9 primers noms de la mà de Miki Núñez que acompanyarà els aspirants en aquest últim i decisiu dia de càsting final.

Al programa de dijous 3 de març, ja només quedaran 7 places per atorgar i Miki Núñez rebrà la visita sorpresa de Marta Torné, abans de conèixer la resolució final.

Les noves cares del programa 

La nova temporada del talent musical seguirà liderat per Marta Torné i el cantant Miki Núñez com a presentadors. En canvi, a l'equip de coaches hi haurà dos nous fitxatges: l'actriu Paula Malia com a coach d'interpretació i la cantant, compositora i pianista Clara Luna com a coach de veu, que ocuparan la vacant que deixa l'actriu Carol Rovira.

Daniel Anglès repetirà com a director artístic i estarà al capdavant del disseny de les actuacions; Jordi Cubino serà l'encarregat de la producció musical i Albert Sala tornarà com a coreògraf després d'haver triat el cos de ball del programa a l'spin-off Eufòria Dance.

A la taula del jurat, repetiran els cantants Lildami i Elena Gadel, però es mantindrà la incògnita del nom de la persona que ocuparà la tercera cadira que deixa vacant l'actor Marc Clotet.

Paula Malia i Clara Luna

Altres novetats  

A banda de les noves incorporacions, s'han fet canvis significatius al plató per donar més espectacularitat a les gales setmanals i tindrà una capacitat per a més de 250 persones de públic. Pel que fa a les gales, a diferència de la primera temporada on les quatre priemres gales eren en fals directe, ara totes les gales seran en directe i els espectadors podran emetre el seu vot amb l'aplicació de TV3 des del primer moment.

Eufòria 2 també apostarà per emetre més contingut sobre el dia a dia dels concursants, tant als assajos, que es faran al nou Estudi Eufòria, com en altres localitzacions exteriors amb vídeos a les gales. Això permetrà conèixer amb més profunditat els concursants i com es relacionen entre ells.

Pel que fa a les xarces socials, el programa seguirà emetent continguts exclusius a TikTok i Instagram i continuarà amb els seus directes a Twitch, on els seguidors podran descobrir els secrets que s'amaguen al programa més enllà de les gales de plató.

Miki Núñez i Marta Torné

Èxit d'audiència 

Eufòria va ser el programa revelació de l'anterior temporada a TV3. Produït per Veranda Media (Merlí), la final del programa va aconseguir 473.000 espectadors i un espectacular 29,7% de quota de pantalla.

ETIQUETES:

Deixa un comentari