PROHIBIT

Belén Esteban se salta el nou codi ètic de Mediaset i abandona el plató de "Sálvame": "Ja deia jo que…"

La col·laboradora va abandonar el plató de Telecinco, un fet que des d'aquesta setmana està prohibit a tots els programes de la cadena

Rafa Mora i Belén Esteban a "Sálvame"

Aquest mateix dilluns es va fer públic el nou codi ètic que Mediaset ha establert per als seus programes i que afecta als seus presentadors i col·laboradors. Entre els punts més polèmics hi apareix la prohibició que els col·laboradors abandonin el plató en plena emissió del programa. Un gest que era un clàssic de Sálvame i que Belén Esteban no ha pogut evitar repetir, saltant-se així les noves regles de la cadena.

"Que sí que sí, que sempre he estat lliure per dir el que he volgut", va espetar la Esteban, fent evident el seu malestar amb el nou Codi Ètic. Però aquest dimecres, després d'una topada entre Rafa Mora i Miguel Frigenti quan aquest va criticar que el valencià hagués presumit d'haver-se gastat 7.000 euros en un rellotge per a la seva nòvia, Mora es va defensar argumentant que Belén Esteban també parla de diners.

Va ser llavors quan l'extronista de MyHyV va deixar anar un comentari que va fer esclatar a la seva companya: "Belén diu que parlar de quantitats està lleig, però ella diu que es gasta 60.000 euros a l'any pels estudis de la seva filla". Esteban, sense ni tan sols espondre, es va treure el micròfon i va marxar del plató, saltant-se el nou codi ètic.

Els companys del programa van recriminar a Rafa Mora que parlés d'una persona que és anònima i el noi va anar a disculpar-se a la seva companya en veure el que acabava de passar. En aquest instant es va poder escoltar com la col·laboradora Pilar Vidal va alertar que la seva companya s'acabava de saltar el codi: "Ja deia jo que trencaríem el codi aquest…"

Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari