ASPIRANTS

Aquests són els primers 9 concursants de la segona edició d'"Eufòria"

Només queden 7 places per completar el càsting del talent musical de TV3 per arribar als 16 finalistes abans de l'estrena del 10 de març

"Eufòria"

TV3 va desvetllar aquest dijous als primers 9 finalistes de la segona edició d'Eufòria del total de 16 concursants que formaran part del concurs de Marta Torné i Miki Núñez. El primer programa especial del càsting final que descobrirà als 7 aspirants restants el proper dijous 2 de març va reunir a 191.000 espectadors i un 12,8% de quota que el van fer líder de la seva franja.

L'Alèxia, el Domènec, el Jan, la Jim, la Sofia, la Natàlia, l'Ethan, l'Hèctor i la Carla són els primers concursants confirmats, gràcies als veredictes dels coaches del programa, Daniel Anglès, director artístic; Clara Luna, coach de veu; Paula Malia, coach d'interpretació; Jordi Cubino, productor musical, i Albert Sala, coreògraf.

Més de 2.300 aspirants, gairebé el doble que l'any passat, es van presentar a les proves de càsting del programa. D'aquestes es van escollir 25 finalistes, però només 16 arribaran a la primera gala del concurs, que s'emetrà el 10 de març, a les 22.05.

Coaches d'"Eufòria"

Els primers nou concursants 

Una superfan de Harry Potter, una professora, un "cantant d'habitació"… Aquests són els nous concursants d'Eufòria:

Alèxia. 21 anys, Constantí

Estudia teatre musical a l'Institut del Teatre. És supersticiosa i sempre porta una samarreta blanca sota la roba. Es va presentar al càsting sense dir-ho a ningú. Ha treballat cantant a un parc d'atraccions i li encanten els reptes.

L'Alèxia, d''Eufòria'. 21 anys, Constantí
 

Carla. 23 anys, Terrassa

Al càsting de l'any passat es va quedar a les portes de poder entrar: ara ho ha aconseguit! Ha estudiat educació infantil i és mestra de música. Canta a una coral i toca la guitarra i l'ukulele. El seu vici són les olives i un dels seus grans referents, Lea Michelle, de "Glee". De vegades s'oblida la lletra de les cançons…

La Carla, d''Eufòria'. 23 anys, Terrassa
 

Domènec. 24 anys, Barcelona

Va neixer al Camerún, on el seu pare va trobar l'amor i va fundar el Casal Català i dues escoles. Ara ja fa uns anys que viu a Barcelona. Té 5 germanes i estudia al taller de músics. Es considera una persona impacient.

El Domènec, d''Eufòria'. 24 anys, Barcelona
 

Ethan. 21 anys, Guissona

Estudia producció musical al taller de músics. Es declara addicte a l'aigua i el més important per a ell són els seus amics. Ja ha treballat a l'àmbit musical com a productor i compositor. A més, toca la guitarra, el piano i l'ukulele. És fan de Julieta i Ginestà i té un tema propi: "La llum".

L'Ethan, d''Eufòria'. 21 anys, Guissona
 

Héctor. 26 anys, Manlleu

Actor, cantant i músic. Té un grup de música i treballa a un dinner show. El seu somni és interpretar tots els personatges d'"Els Miserables". Toca la guitarra i el baix. Té tatuades les seves inicials, el nom de la seva banda de música (Aqen) i una creu enorme.

L'Héctor, d''Eufòria'. 26 anys, Manlleu
 

Jan. 20 anys, Albons

Sempre ha acompanyat a la seva germana i, segons diu, ara "li toca a ell brillar". Va treballar a un pàrquing i a un gimnàs aquest estiu per fer-se uns calerons. Li agrada més el seu cabell recollit. Feia hoquei subaquàtic i toca la guitarra i el piano. Només ha actuat 3 cops en públic abans del càsting: es defineix com "un cantant d'habitació".

El Jan, d''Eufòria'. 19 anys, Albons
 

Jim. 20 anys, Granollers

Es descriu com rockera 100% i una persona amb molt bon caràcter. El seu color preferit és el vermell. És monitora de lleure i balla swing. Té tatuat "Perla Negra", com el seu pare". Toca el piano i la guitarra com acompanyament.

La Jim, d''Eufòria'. 20 anys, Granollers
 

Natàlia. 19 anys, Sabadell

Estudiant de teatre musical i dansa urbana. Fan d'Ariana Grande. Superfan de Harry Potter (Gryffindor). Es considera molt autoexigent. Té 2 germanes i un gos que es diu Elvis.

La Natàlia, d''Eufòria'. 19 anys, Sabadell
 

Sofia. 24 anys, Barcelona

Els últims anys ha estat a Nova York per trobar la seva pròpia essència. També ha viscut a Tenerife i Madrid. Creu en les energies més que en els gèneres. Utilitza la guitarra i el piano per compondre. Li encanta viatjar, sola, o amb la seva família.

La Sofia, d''Eufòria'. 24 anys, Barcelona

ETIQUETES:

Deixa un comentari