"Eufòria Dance" s'estrena amb l'anunci de Marta Torné que repetirà com a presentadora

Marta Torné i Carol Rovira a "Eufòria Dance"

La presentadora de la primera edició del talent musical de TV3 va aparèixer per sorpresa per anunciar que repetirà al capdavant del format

TV3 va emetre la primera gala d'Eufòria Dance on 30 aspirants van començar la competició, però només els 20 millors ballarins i ballarines van poder seguir a la següent gala. Els concursants van haver de defensar coreografies i posades en escena al costat dels exeufòrics Pedro, Estela i Núria.

L'actriu Carol Rovira va ser la presentadora del programa i Albert Sala va tenir doble funció com a coreògraf i com a cap del jurat, integrat també per les ballarines i coreògrafes Marta Tomasa i Sandra Granada i una convidada sorpresa, la ballarina Natàlia Palomares.

Natàlia Palomares a "Eufòria Dance"

Marta Torné presentarà "Eufòria 2"

Una de les sorpreses de la nit va ser l'aparició de la presentadora de la primera edició d'Eufòria, Marta Torné que va anunciar que al càsting dels concursants s'han presentat el doble d'aspirants dels que ho van fer a la primera edició, uns 2.300. Però la notícia de la nit va ser que Torné repetirà com a presentadora d'Eufòria 2.

Tot un repte per a un programa que aspira a superar les xifres de rècord de la primera edició que va arribar a un màxim de 472.000 espectadors i un estratosfèric 29,7% de quota.

Les actuacions de la primera gala

Els 30 ballarins van formar tres grups de 10 i van defensar 3 grans coreografies i posades en escena amb temes de Beyoncé, Oques Grasses i Michael Jackson.

Pedro: Michael Jackson

Núria: Beyoncé

Estela: Oques Grasses

Els membres del jurat els van analitzar un a un a través del 'VAR Dance' on van poder visualitzar a càmera lenta els seus passos. Així, el primer veredicte va situar a 21 dels 30 concursants en zona de perill. Només 9 dels 30 van obtenir el sí directe per continuar a la gala 2.

A continuació, es va donar veu al públic present al plató que va votar quin dels tres grups li havia agradat més. El més votat va ser el grup 1 amb un 46% dels vots i els membres d'aquest que estaven en zona de perill també van classificar-se per a la gala 2.

Marta Tomasa, Carol Rovira i Albert Sala

Prova final

Els 14 aspirants restants que seguien en zona de perill van haver de ballar en solitari davant del jurat per acabar de convençer-los. D'aquests, 10 van ser eliminats definitivament i quatre es van classificar in extremis. Així, a la segona gala seran 20 els aspirants que es tornaran a batre per fer-se amb una de les 12 plaçes de ballarins del programa.

El Joan i l'Estela presenten el seu primer single

A banda de les tres actuacions amb els ballarins, el Joan i l'Estela, exconcursants d'Eufòria, van aprofitar la seva presència per cantar els seus primers singles: "Mai" i "Cupido".

ETIQUETES:

Deixa un comentari