Marc Ribas parla de la fama i critica a Ada Colau: "Madrid ens ha passat la mà per la cara"

Marc Ribas a "El Suplement"

El cuiner fa set anys que triomfa a TV3 amb "Cuines" i "Joc de cartes", programa pel qual acaba de guanyar un Ondas

El xef més famós de TV3, Marc Ribas acaba de guanyar un premi Ondas pel programa Joc de cartes i cada migdia arrasa amb les seves receptes al Cuines. De fet, fa pocs dies el cuiner va fer el rècord de la temporada amb un espectacular 30,8% de quota, fent panellets amb les seves filles Ona i Sira, de 8 i 4 anys respectivament.

Aquest diumenge, Ribas ha estat entrevistat a El suplement de Roger Escapa a Catalunya Ràdio, on entre d'altres, ha parlat de com viu l'èxit de popularitat des que va entrar a treballar a TV3 l'any 2016. "Fa 7 anys que la meva va canviar i ja no puc fer vida normal. M'aturen molt pel carrer i no sempre m'agrada. Tots tenim un mal dia".

Ribas també ha parlat de l'estricta dieta que segueix per tenir un cos tan musculat. "Fa 25 anys que cada matí esmorzo un cafè i una truita de deu clares i dos rovells amb una mica de civada i una peça de fruita".

El cuiner ha explicat que entrena cada dia dues hores al gimnàs. "De petit volia ser molt musculós. M'agradaven el tarzan, el rambo…". Tot i això, per raó d'alçada i d'autoexigència va desistir en la idea de ser culturista a nivell professional.

La nit i les drogues

Abans de deicar-se a la cuina, va ser porter de discoteca a la Zona Hermètica de Sabadell i de relacions públiques. Tot i això, ha reconegut que "la festa no m'agrada gens ni mica". "Vaig prendre el meu primer cubata amb 35 anys. No m'agrada la cocaïna, ni m'han interessat mai les drogues. Mentre jo m'estava menjant el meu tupper, al meu costat es fotien cocaïna", ha explicat.

"Barcelona està morta gastronòmicament"

El cuiner també triomfa com a empresari amb el restaurant La Taverna del ciri de Terrassa i La Brutal de Girona. "Barcelona s'ha mort a nivell gastronòmic. No s'ha afavorit a nivell polític. No hi ha facilitats com sí que hi són a Madrid. Ens han passat la mà per la cara", ha criticat el cuiner.

De fet, Ribas va haver de tancar el restaurant El Panot que tenia al Passeig de Gràcia. "Era abocar recursos i energia amb una situació molt complexa. Aquí els restaurants només funcionen divendres i dissabtes". "Ve una època molt dura. Tornarem a anar al bar i deixarem d'anar al restaurant", ha acabat dient.

ETIQUETES:

Deixa un comentari