TALENT MUSICAL "Eufòria" confirma el seu retorn i obre el càsting de la segona temporada

El talent musical de més èxit de TV3 es posa en marxa per tornar al 2023

TV3 ha anunciat aquest dimarts que ja ha obert les inscripcions per a la nova edició d'Eufòria per a tots aquells que s'hi vulguin presentar abans del 16 de novembre. La primera fase del càsting serà digital i les persones interessades només hauran d'omplir aquest formulari. L'equip del programa revisarà totes les inscripcions i contactarà amb els candidats que superin aquesta primera fase de càsting digital per a convocar-los a una audició presencial.

Un cop superada aquesta etapa, començarà una segona fase de càsting en què, durant tres dies, diferents professionals del món de la música i la televisió decidiran quins d'aquests nous talents tenen prou potencial per convertir-se en els concursants de la segona edició d'Eufòria. Tot i la posada en marxa del procés de selecció, l'estrena de la segona temporada no arribarà fins a principis del 2023.

A la primera edició del concurs s'hi van presentar més de 1.500 persones d'arreu de Catalunya i en aquesta nova temporada s'espera augmentar el nombre d'aspirants, dels quals només 16 pujaran a l'escenari d'Eufòria. El programa de TV3 confia en fer un dels càstings més multitudinaris organitzats mai a Catalunya.

ETIQUETES:

Deixa un comentari