You are currently viewing <span>EL CARLITOS</span> L'actor més popular de "Cuéntame" que ara parla català: "Vaig follar abans a la sèrie que a la vida real"
Ricardo Gómez a Catalunya Ràdio

EL CARLITOS L'actor més popular de "Cuéntame" que ara parla català: "Vaig follar abans a la sèrie que a la vida real"

Ricardo Gómez, de 28 anys va saltar a la fama sent en Carlitos de la popular sèrie de La 1 'Cuéntame cómo pasó'

L'actor madrileny Ricardo Gómez sempre serà recordat pel seu paper del Carlitos de Cuéntame. Una sèrie que als seus inicis va ser tot un fenomen d'audiència. Ara, als seus 28 anys i després de deixar enrere la sèrie de La 1, l'actor viu una nova etapa professional i personal.

Aquest dissabte Gómez ha estat entrevistat a El Suplement de Roger Escapa amb un perfecte català que ha sorprès a molts oients.

"Em vaig fer molt amic d'un actor català, el Nao Albet i vam començar a fer vacances junts i d'escoltar als seus amics i amb dos birres em vaig anar llançant", ha explicat l'actor. "Sempre que vinc a Barcelona a fer promos intento parlar en català", ha afegit.

El Carlitos de "Cuéntame"

L'ex de Cuéntame també ha reconegut que li agradaria treballar en català. "He tingut alguna oferta, però encara no ha sorgit".

El madrileny va començar a actuar amb només 5 anys. Una edat que li va suposar haver de fer coses abans a la ficció que a la vida real. "Vaig follar primer a la ficció. El meu personatge de 'Cuéntame' era dos anys més gran que jo.", ha reconegut.

Va decidir deixar Cuéntame per decisió pròpia. "Volia provar noves experiències i reptes. Després de 16 anys fent el mateix personatge, volia tenir por abans de treballar. Quan no tens por no tens capacitat per soprendre't." La seva sortida de 'Cuéntame' va coincidir amb la marxa d'Iniesta al Japó, un fet que el va impactar molt: "Vaig veure la seva roda de premsa de comiat i em vaig posar a plorar. M'hi vaig sentir molt identificat".

Deixa un comentari