La 1 revoluciona les seves tardes amb l'estrena d'una sèrie i el concurs "El Comodín"

"El Comodín de La 1"

La cadena pública espanyola capgira la seva graella amb l'estrena de la ficció italiana "Todo puede suceder" i un nou concurs

En plena crisi interna arran de la dimissió de José Manuel Pérez Tornero com a president de RTVE, la cadena pública ha anunciat una revolució per a les seves tardes a partir del proper dilluns 3 d'octubre. Aquest divendres s'emetrà el darrer programa del concurs The ha tocado i dilluns estrenarà un altre concurs que es dirà El comodín de La 1.

No serà l'única novetat, a la sobretaula s'estrenarà la sèrie italiana Todo puede suceder i al vespre ampliarà la duració d'Aquí la tierra del català Jacob Petrus, que passarà a durar 60 minuts enlloc dels actuals 30 minuts.

La ficció italiana Todo puede suceder s'emetrà a partir de les 16.10 h i competirà contra dues ficcions d'èxit: Com si fos ahir a TV3 i Amar es para siempre a Antena 3. A continuació, es mantindrà la sèrie diària Servir y proteger, que al desembre també dirà adéu per donar pas a La promesa i a les 18h, s'estrenarà El comodín de La 1. A les 19h, seguirà el concurs El cazador amb Rodrigo Vázquez i a les 20h serà el torn d'Aquí la tierra.

L'arribada de la ficció italiana implicarà alguns reajustaments, els seus capítols tenen una durada de 40 minuts i això farà que s'avanci l'inici del serial Servir y proteger que ara s'emetia a les 17.50h i que el més probable es que passi a 17h.

Les noves tardes de La 1 a partir de dilluns 3 d'octubre:

16:10: Todo puede suceder

17:00: Servir y Proteger

18:00: El comodín

19:00: El Cazador

20:00: Aquí la Tierra

Així serà el nou concurs

Presentat per Aitor Albizua (Arrigorriaga, Biscaia), El comodín de La 1 és una adaptació de l'exitós format turc Joker. A l'inici del programa, cada concursant compta amb 7 comodins i 7 possibilitats de premi (0€/ 200€/ 500€/ 1.000€/ 3.000€/ 10.000€/ 30.000€). El concursant ha de respondre a 10 preguntes, sense excepció, i pot ajudar-se dels comodins per resoldre les preguntes.

Per cada resposta correcta, el concursant puja una posició en l'escala de premis. Si falla, perd 3 comodins de cop. Quan ja no li quedin comodins, perd tres posicions en l'escala de premis. L'objectiu; intentar conservar el màxim premi possible i mantenir-lo en la desena pregunta.

Els concursants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els poden fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes (Comodí bonus) i ajudar a contestar puntualment a una pregunta (Súper comodí).


ETIQUETES:

Deixa un comentari