MOLTES NOVETATS Així serà la nova graella de tardor a TV3: "Us estàvem esperant"

Ariadna Oltra, Agnès Marquès i Helena Garcia Melero

La cadena pública renova els seus programes diaris, Ustrell substitueix al "FAQS" i recupera el late show amb "Zona Franca"

Per Marc Larroya

"Us estàvem esperant". Aquest és l'eslògan escollit per la nova direcció de TV3 per presentar la programació de la nova temporada. A l'acte celebrat als estudis de Sant Joan Despí, al qual ha pogut assistir elmondelatele.cat, el nou director de la cadena pública, Sigfrid Gras, ha celebrat les dades d'audiència del mes d'agost. "Hem fet el millor agost en 15 anys". Gras també ha volgut deixar clar el seu objectiu del seu mandat: "L'aposta per l'entreteniment ha de continuar i hem de captar nous públics".

La nova graella arrencarà a partir del dilluns 5 de setembre. Abans, la nit del 4 de setembre a les 22h, la cadena emetrà un programa especial per presentar la nova programació. En l'apartat de sèries, haurem d'esperar fins al gener del 2023, quan està previst que s'estreni una nova comèdia dramàtica de 8 capítols dels creadors de Merlí. Es dirà Bojos per Molière i estarà situada a la Barcelona del 1997 amb un grup de joves que volen ser actors.

Pel que fa a l'estrena del nou Canal Super 3, s'espera que es posi en marxa durant el mes d'octubre en una data encara per confirmar.

Promo de la tardor a TV3

Entre els canvis més destacats hi ha la renovació gairebé total dels seus programes diaris com Els matins, Tot es mou i Planta baixa, que estrenaran presentador, horari, decorat i grafisme. També es recuperarà el xou nocturn amb el nou Zona Franca i Ricard Ustrell substituirà al FAQS amb El col·lapse.

Al matí, Oltra i Melero

  • 6h: Notícies 324
  • 8h: Els matins
  • 10.30h: Tot es mou
  • 13.50h: TN Comarques
Ariadna Oltra

Així, la nova programació començarà a les 6 del matí amb les rodes informatives del 324. A partir de les 8h, Ariadna Oltra (fins ara al TN Matí, que desapareix de la graella), agafarà el relleu a Lídia Heredia al capdavant d'Els matins i començarà mitja hora abans i acabarà també abans, a les 10.30h. Oltra cedirà el testimoni a un renovat Tot es mou, amb Helena Garcia Melero, que deixarà la tarda per encapçalar la franja del migdia fins a les 13.55h, quan donarà pas al TN Comarques.

Helena Garcia Melero

La tarda en mans d'Agnès Marquès

  • 15.40: Cuines
  • 16h: Com si fos ahir
  • 16.40h: Planta baixa
  • 20.15h: Està passant /Tot són problemes

Després del TN Migdia, les sobretaules seguiran com fins ara amb noves receptes del Cuines i una nova temporada amb noves trames i personatges de la sèrie Com si fos ahir. La gran novetat arribarà a les 16.40h, quan Agnès Marquès estrenarà el nou Planta baixa, que farà un gir cap a l'entreteniment. A les 20.15h, es mantindrà l'Està Passant, amb Toni Soler que renova per una temporada més, tot i que ho farà amb força novetats i s'emetrà de dilluns a dijous.

Agnès Marquès

Divendres al vespre, "Tot són problemes"

Els divendres a les 20.10h, ja no s'emetrà el resum dels millors moments de l'Està passant i s'estrenarà el nou espai Tot són problemes, presentat per Juliana Canet, Patrick Urbano i Serapi Soler. Produït per Mediapro, també hi haurà reportatges, entrevistes, gags d'humor i jocs de plató amb què els convidats mostraran una cara poc o mai vista. I com que les persones conegudes no són les úniques que tenen problemes, el xou s'obrirà també al públic, que hi podrà participar en diferents moments del programa.

Patrick Urbano, Juliana Canet i Serapi Soler

A la nit, apostes segures

Dilluns: "El foraster" i "Crims"

A partir del 12 de setembre, Quim Masferrer tornarà a recórrer els pobles de Catalunya amb noves entregues d'El foraster. Els pobles que podrem veure seran Verges (Baix Empordà, el barri del Serrallo de Tarragona, Vilanova de Sau (Osona), Castellserà (Urgell), Vilaller (Alta Ribagorça), Vall de Bianya (La Garrotxa), Ametlla de Merola (Bergedà) i Pratdip (Baix Camp).

A partir del mes de novembre tornarà Carles Porta amb quatre nous capítols de Crims. El primer cas suposarà un viatge d'anada i tornada entre Girona i Madrid: l'any 2013, una noia va a una comissaria dels Mossos per denunciar la desaparició de la seva mare a Girona. En el segon cas, el de "Febamar", el propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar és atacat un vespre de l'any 2008 a casa seva amb la dona. El matrimoni és torturat fins a la mort i l'interior de l'habitatge apareix molt remogut. Al pati hi falta un vehicle.

Carles Porta

Dimarts: "Sense ficció"

A partir del 13 de setembre, nous documentals del Sense ficció.

Dimecres: "Quanta guerra! i "Joc de Cartes"

Eloi Vila descobrirà com van viure la guerra Civil els familiars de personatges famosos com Andreu Buenafuente o Albert Om a Quanta guerra!. I a partir del 19 d'octubre, Marc Ribas amb els nous episodis del Joc de Cartes.

Dijous: "Polònia" i "Persona infiltrada"

A partir del 15 de setembre tornarà el Polònia amb la seva 18a temporada. A partir del dia 8, nous programes del Persona infiltrada de Marta Torné amb més dificultat per als seus participants. Entre els convidats hi haurà cares conegudes com Àngel Llàcer, Manu Guix, Beth, Sílvia Marsó, Eloi Cordomí, Bibiana Ballbè o Xavier Graset.

Divendres: "La gran pel·lícula"

Nit de cinema amb nous films per a La gran pel·lícula com "Knives out", "El fotògraf de Minimata", "Stilwater" o "Les traducteurs".

Nou late night: "Zona Franca"

La gran novetat arribarà a principis d'octubre a la franja del late night. Després de molts anys, TV3 recupera el xou nocturn amb el Zona Franca de Joel Díaz, de dilluns a dijous al voltant de les 23.30h. Amb un equip entre els quals hi haurà talent jove però amb gran experiència com l'Albert Vico, un dels artífexs de l'èxit digital de programes com OT.

Al timó hi haurà Adrià Serra, director i guionista de programes a les principals productores del país: El Terrat, Lavínia, Veranda, Brutal Media o Mediapro. L'Adrià posarà la seva experiència al servei del programa i liderarà un equip de guió amb noms destacats com Juanlu de Paolis, exdirector de Salvados a La Sexta; Guillem Barquín; l'exguionista de Late Motiv o Magí Garcia, un dels còmics del moment i membre de La Sotana.

Joel Díaz

Cap de setmana

Pel que fa als caps de setmana, el Zona zàping i un renovat APM? seguiran els migdies abans del TN Migdia. Després del telenotícies, el cinema del Tarda de cine ocuparà la franja fins a les 20h. Als vespres, Llucià Ferrer i el seu concurs Atrapa'm si pots estrenarà la cinquena temporada amb una nova fase final, que s'incorporarà a finals d'octubre per incrementar l'emoció i la competitivitat del concurs.

Dissabte arriba "El col·lapse"

La gran aposta de la temporada serà el nou programa de Ricard Ustrell, El col·lapse, que ocuparà la franja del FAQS del dissabte a la nit i que promet trencar els esquemes amb col·laboradors molt potents i poc habituals fins ara a TV3.

Ricard Ustrell

Diumenge: 39a temporada del "30 Minuts"

El 18 de setembre, el 30 Minuts començarà la seva 39a temporada amb reportatges com el "Catalangate" i el debat sobre el futur dels Pirineus. Amb motiu dels cinc anys de l'1-O, tractarà sobre el dret a l'autodeterminació. A partir de les 22.45h, s'emetran nous episodis de la sèrie danesa Hotel Voramar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari