LLUM VERDA El CAC autoritza les emissions del nou Canal 4 liderat per Albert Lesán

Albert Lesán

El nou canal substituirà a la cadena local Teve.cat i es podrà veure a Catalunya i les Balears a partir del mes de setembre

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), presidit per Xevi Xirgu (ex director de El Punt Avui) ha donat llum verda a la venda a l'empresari balear Sinto Farrús de les tres llicències de TDT a l'àrea metropolitana de Barcelona. Es tracta de les emissions per on actualment s'emetia Teve.cat i que compta amb una audiència potencial de més de 4 milions d'habitants.

Amb aquest moviment, Grup 4 de Comunicació es quedarà amb les llicències privades de TDT de Barcelona, Granollers (Vallès Oriental) i Sabadell (Vallès Occidental) que ara estaven en mans de Publicitat i Comunicació del Vallès SL, de l'empresari Nicola Pedrazzoli, actual propietari de 8tv. Les freqüències havien estat adjudicades l'any 2006 a l'italià quan va posar en marxa el desaparegut Canal Català, que va estar en antena fins al 2014.

L'operació de compra venda feia dies que s'havia formalitzat i ara ja té el vistiplau de les autoritats per començar a emetre a partir del mes de setembre. Canal 4 es podrà veure a Catalunya i a les Illes Balears.

Albert Lesán, director

Com vam explicar fa pocs dies, el seu director serà Albert Lesán, expresentador del Rondeando de 8tv. De fet, el periodista va confirmar al seu compte de Twitter que a partir del dilluns 12 de setembre recuperarà l'espai amb un nou nom: es dirà El Rondazo i s'emetrà de 20 a 21h. Però segons ha pogut saber aquest mitjà, Lesán també prepara un espai de zàpping a l'estil del Zippi zapping que ja havia fet a Teve.cat.

Albert Lesán a Teve.cat

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Albert farras

    Ostiazo a la vista! Con este personaj, que va de fracaso en fracaso y de audiencia cero en 8tv , Mal van a empezar en ese canal nuevo, con gente como esta

  2. Catala

    Algú sap que passarà amb les llicències que teve.cat té a Tarragona, Lleida i Osona perquè entenc que el canal 4 sol se li transfereix les dels dos Vallès i la del barcelonès i la llicència que té a Blanes crec que el CAC ja ha autoritzat el traspàs a una altra empresa.

Deixa un comentari