INCORPORACIÓ 8tv confirma el fitxatge de Dani Senabre amb un nou programa d'esports diari

Dani Senabre

"S'emetrà de dilluns a divendres de 20.30h a 21.30h amb molta presència a YouTube i les xarxes socials"

L'estiu és l'època de l'any amb més moviments a les televisions que aprofiten l'aturada estival per preparar la nova temporada i 8tv és una de les que més canvis prepara. A finals del mes de juliol, el periodista d'El Circ i col·laborador de RAC1, Rocco Steinhäusser, va publicar un tuit que va aixecar polseguera. Va anunciar un dels fitxatges destacats de 8tv a partir del setembre. Es tracta de Dani Senabre, ex presentador del Tu diràs de RAC1 i que conduirà un nou programa d'esports de 20.30 a 21.30h a partir del setembre.

Senabre va ser líder d'audiència durant els seus cinc anys a l'emissòria del Grup Godó. L'any 2016 va ser fulminat de forma inesperada per l'aleshores cap d'Esports de RAC1 Raül Llimós. "Simplement el meu cap d'esports creu que cal un canvi a la nit. Hem fet 15 EGM, tots líders. Hem estat el programa d'esports més escoltat de Catalunya Com veieu, la nit necessita un canvi", va explicar en el seu moment en to irònic.

El 2017, se'n va anar com a tertulià del programa El Golazo De Gol Tiempo de Juego de la COPE i també ha participat en programes de l'Esport 3. Ara, Senabre ha acceptat l'oferta de la cadena privada catalana per rellevar al Rondeando d'Albert Lesán i intentar recuperar els oients que tenia a Catalunya.

"Demà explicaré moltes coses del programa en un vídeo a YouTube", ha anunciat Senabre en un tuit. "Gràcies a Nicola Pedrazzoli i a tota la família. Toca sortir i disfrutar", ha afegit el periodista que també s'ha acomiadat d'El Nacional, on hi feia una secció pròpia sobre el Barça. "Hem rigut, hem plorat i hem celebrat".

8tv també acaba d'incorporar al que fins fa poc va ser director dels mitjans digitals dels canals de TV3 i director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo per posar en marxa un potent canal digital. El propi Gordillo, ha celebrat el fitxatge de Senabre i ha donat algunes pistes del format: "Una hora diària cada vespre de dilluns a divendres i forta presència a xarxes socials".

ETIQUETES:

Deixa un comentari