You are currently viewing <span>TARDES</span> TV3 fa marxa enrere amb el "Tot es mou estiu" i planeja un pla B per la seva baixa audiència
Sara Loscos al "Tot es mou estiu"

TARDES TV3 fa marxa enrere amb el "Tot es mou estiu" i planeja un pla B per la seva baixa audiència

La cadena havia previst la reemissió del concurs El Gran Dictat però finalment ho ha descartat

TV3 va anunciar a bombo i plateret que aquest estiu no tancaria per vacances. La cadena pública feia anys que farcia la seva graella estiuenca amb refregits i patia per mantenir el lideratge durant el juliol i l'agost. Aquest any, la situació ha estat diferent i el Tot es mou d'Helena Garcia Melero, s'ha convertit en Tot es mou estiu, presentat per Sara Loscos i dirigit per Xavi Abad.

Amb una aposta pel format del magazín clàssic i connexions en directe, l'estrena no va convèncer i ja feia preveure un futur incert. Va fer un baix 6,9% de quota, per darrere del Más vale tarde de La Sexta (7,5%). El segon programa va caure a un 6,0% i el cinquè va fer un insòlit 3,0%.

El plató del "Tot es mou estiu"

La segona setmana el programa no va introduir cap canvi i les dades encara van anar a pitjor. El dimecres 20 de juliol, va caure al seu mínim amb un 2,4% i només 23.000 espectadors, onze punts per sota de la mitjana de TV3 aquell dia. L'espai va ser últim de la seva franja, superat fins i tot per Cuatro al día (3,2%). La millor xifra va ser el dimecres 13 de juny amb un 7,6%, tot i que sent la quarta opció de la franja.

Aquest dilluns, l'espai va fer un baix 6,3% i només 64.000 espectadors. Davant d'aquestes dades, els responsables de la cadena pública havien mogut fitxa i volien retallar la durada del programa. Així, la previsió era emetre a partir de les 19.30h, reemissions del concurs d'Òscar Dalmau, El Gran Dictat. Un canvi rellevant i més si és té en compte que el concurs va deixar d'emetre's l'any 2016.

(Captura de la graella de TV3 de dilluns 1 d'agost finalment descartada)

Tot i això, la cadena ja treballa en un altre pla B: allargar la sèrie El Paradís de les senyores amb 3 capítols diaris, enlloc dels dos que emet actualment i començar el Tot es mou estiu a les 18.15h, uns 40 minuts més tard.

Continguts poc atractius?

Des del primer dia, el Tot es mou estiu, va abandonar les taules sobre actualitat política i va apostar per una barreja d'España directo i seccions més pròpies del Canal 33 com una secció de llibres de gairebé mitja hora. Tot i que l'estrena de Sara Loscos com a presentadora ha estat un dels punts forts de l'espai, la competència de Tele 5 amb Sálvame i Antena 3 amb la sèrie turca Tierra amarga han deixat sense opcions a l'aposta de TV3.

Secció de llibres al "Tot es mou estiu"

Deixa un comentari