TARDES TV3 fa marxa enrere amb el "Tot es mou estiu" i planeja un pla B per la seva baixa audiència

Sara Loscos al "Tot es mou estiu"

La cadena havia previst la reemissió del concurs El Gran Dictat però finalment ho ha descartat

TV3 va anunciar a bombo i plateret que aquest estiu no tancaria per vacances. La cadena pública feia anys que farcia la seva graella estiuenca amb refregits i patia per mantenir el lideratge durant el juliol i l'agost. Aquest any, la situació ha estat diferent i el Tot es mou d'Helena Garcia Melero, s'ha convertit en Tot es mou estiu, presentat per Sara Loscos i dirigit per Xavi Abad.

Amb una aposta pel format del magazín clàssic i connexions en directe, l'estrena no va convèncer i ja feia preveure un futur incert. Va fer un baix 6,9% de quota, per darrere del Más vale tarde de La Sexta (7,5%). El segon programa va caure a un 6,0% i el cinquè va fer un insòlit 3,0%.

El plató del "Tot es mou estiu"

La segona setmana el programa no va introduir cap canvi i les dades encara van anar a pitjor. El dimecres 20 de juliol, va caure al seu mínim amb un 2,4% i només 23.000 espectadors, onze punts per sota de la mitjana de TV3 aquell dia. L'espai va ser últim de la seva franja, superat fins i tot per Cuatro al día (3,2%). La millor xifra va ser el dimecres 13 de juny amb un 7,6%, tot i que sent la quarta opció de la franja.

Aquest dilluns, l'espai va fer un baix 6,3% i només 64.000 espectadors. Davant d'aquestes dades, els responsables de la cadena pública havien mogut fitxa i volien retallar la durada del programa. Així, la previsió era emetre a partir de les 19.30h, reemissions del concurs d'Òscar Dalmau, El Gran Dictat. Un canvi rellevant i més si és té en compte que el concurs va deixar d'emetre's l'any 2016.

(Captura de la graella de TV3 de dilluns 1 d'agost finalment descartada)

Tot i això, la cadena ja treballa en un altre pla B: allargar la sèrie El Paradís de les senyores amb 3 capítols diaris, enlloc dels dos que emet actualment i començar el Tot es mou estiu a les 18.15h, uns 40 minuts més tard.

Continguts poc atractius?

Des del primer dia, el Tot es mou estiu, va abandonar les taules sobre actualitat política i va apostar per una barreja d'España directo i seccions més pròpies del Canal 33 com una secció de llibres de gairebé mitja hora. Tot i que l'estrena de Sara Loscos com a presentadora ha estat un dels punts forts de l'espai, la competència de Tele 5 amb Sálvame i Antena 3 amb la sèrie turca Tierra amarga han deixat sense opcions a l'aposta de TV3.

Secció de llibres al "Tot es mou estiu"

ETIQUETES:

Deixa un comentari