You are currently viewing <span>BALL DE CADIRES</span> Batussa entre dos presentadors de 8tv per un possible fitxatge inesperat: "És de mala persona"
Albert Lesán a 8tv

BALL DE CADIRES Batussa entre dos presentadors de 8tv per un possible fitxatge inesperat: "És de mala persona"

Albert Lesán i Rocco Stenhäusser se les tenen a Twitter per una informació sobre el seu futur a la cadena privada

L'estiu és l'època de l'any amb més moviments a les televisions que aprofiten l'aturada estival per preparar la nova temporada. Aquest dijous, el periodista d'El Circ de 8tv i col·laborador de RAC1, Rocco Steinhäusser, ha deixat anar el que podria ser un dels fitxatges destacats de 8tv a partir del setembre. Es tracta de Dani Senabre, ex presentador del Tu diràs de RAC1. Senabre va ser líder d'audiència durant els seus cinc anys a l'emissòria del Grup Godó.

L'any 2016 va ser fulminat de forma inesperada per l'aleshores cap d'Esports de RAC1 Raül Llimós. "Simplement el meu cap d'esports creu que cal un canvi a la nit. Hem fet 15 EGM, tots líders. Hem estat el programa d'esports més escoltat de Catalunya Com veieu, la nit necessita un canvi", va explicar en el seu moment en to irònic.

Dani Senabre a Esport 3

El 2017, se'n va anar com a tertulià del programa El Golazo De Gol i Tiempo de Juego de la COPE i també ha participat en programes de l'Esport 3. Ara, Senabre hauria rebut ofertes de la cadena privada catalana per rellevar al Rondeando d'Albert Lesán i intentar recuperar els oients que tenia a Catalunya. Una informació que la direcció de la cadena ni ha volgut confirmar ni desmentir a preguntes d'elmondelatele.cat.

Lesán carrega contra el Rocco: "Ets mala persona"

"Mentida. Una notícia donada per una mala persona. No hi ha res. Estem negociant. I és de mal 'tiu' el que estàs fent", ha escrit molt molest a Twitter el presentador de Rondeando, Albert Lesán. "Davant la notícia donada pel Rocco, i després d'haver parlat amb els amos de 8tv, asseguro que no hi ha res al respecte de la desaparició de 'Rondeando' a 8tv. stem parlant i negociant amb el meu amic Nicola Pedrazzoli (propietari de la cadena). El Rocco és una molt mala persona. Molt", ha afegit en un altre tuit Lesán.

Però la cosa no ha quedat aquí i Lesán ha llançat dures acusacions contra el seu company de cadena: "Arús i el seu equip van acabar fins als nassos del pesat. Ningú el podia 'tragar'. El mateix li va passar a l'equip de Jordi González quan el presentador el va deixar de protegir".

Gemma Palet, periodista del programa de Lesán , també ha volgut fer evident el seu malestar amb un tuit molt dur contra el seu company de 8tv, Rocco Steinhäusser: "Informa't bé abans de sentenciar una informació com la que acabes de donar, quan ho estan desmentint superiors teus i només provoques confusió a canvi de protagonisme per donar una exclusiva falsa? Senyal que ja no saps què fer per ser algú a la tv. Em sembles patètic".

El Rocco acaba amb un pastís a la cara

Per la seva banda, el Rocco, lluny de respondre, va aparèixer al darrer programa d'El Circ somrient com sempre. De fet, els seus companys li van preparar una sorpresa pel seu aniversari: un pastís a la cara. "Gràcies als meus companys per aquest magnífic regal", va respondre el col·laborador.

Deixa un comentari