REVOLUCIÓ Ricard Ustrell deixa el "Planta baixa" i Melero passarà a fer els matins

Ricard Ustrell

TV3 intercanviarà els dos programes i Ustrell treballa en un nou gran format d'entreteniment setmanal

Revolució a la graella de TV3 a partir del setembre. Segons ha pogut confirmar elmondelatele.cat, Ricard Ustrell no seguirà com a presentador del Planta Baixa i el seu programa saltarà a la tarda a la franja que ara ocupa el Tot es mou d'Helena Garcia Melero. Per la seva banda, Melero farà el camí invers i tornarà a la franja del matí i Lídia Heredia tampoc continuarà a Els matins. Tot i que els canvis ja han estat comunicats als respectius equips, encara falta acabar de concretar qui substituirà a Heredia i Ustrell, així com els canvis de continguts.

El moviment arriba després de la destitució de Vicent Sanchis com a director de la cadena pública i de la nova majoria del consell de govern de la CCMA, ara presidida per Rosa Romà, a proposta d'ERC. Qui agafarà les regnes de les tardes? Entre els noms que sonen amb més força hi ha Agnès Marquès, ara al capdavant del No ho sé de RAC1 i col·laboradora setmanal d'Ustrell.

Ariadna Oltra i Lídia Heredia

Reflotar els matins

Amb el gir absolut de graella la cadena busca reflotar dues franjes ara liderades les cadenes privades. L'Aruser@s de La Sexta i El Programa de Ana Rosa al matí i Sálvame i Tierra amarga a la tarda dominen les seves respectives franjes. Amb la sortida d'Heredia, una de les opcions que agafa mes pes és que Ariadna Oltra, que ara presenta el TN Matí de 7.30 a 8.30h, s'encarregui de la franja que va de les 7.30 a les 11h i Melero ocupi el tram d' 11 a 14h. Segons han explicat fonts de la cadena a elmondelatele.cat, Melero estrenarà un nou plató "espectacular", al mateix estudi on ara fa el Tot es mou.

De fet, el divendres 1 de juliol, l'espai s'acomiadarà de les tardes per donar pas versió a un Tot es mou estiu, presentat per Sara Loscos, que s'emetrà des d'un altre plató de 18 a 20h.

La fins ara presentadora d'Els matins, Lídia Heredia, té tots els números per ocupar la vacant com a nova corresponsal de TV3 als Estats Units en substitució de Xesco Reverter. Una decisió que està en mans de la nova direcció provisional del Departament d'Informatius.

Heredia, Melero i Puig

Les noves tardes

La sobretaula es mantindrà com fins ara amb el Cuines i la sèrie Com si fos ahir. Però a partir de les 16.40h, hi haurà una absoluta revolució amb el Planta baixa fins a les 19h amb un nou presentador. Una de les opcions plantejades inicialment, segons va avançar el periodista Rocco Steinhäusser a RAC1, era fer un nou format de zàping presentat per Anna Simón de 19 a 20h. Una proposta que ara ha perdut pes.

A les 20.15h, Toni Soler i el seu Està Passant també podrien sortir de la graella. La intenció de Soler seria deixar la conducció de l'espai i deixar-lo en mans de Jaïr Domínguez. Una opció que la direcció de TV3 no acabaria de veure amb bons ulls.

Anna Simón

Ustrell a la nit?

El canvi més sorprenent serà la sortida de Ricard Ustrell, que algunes veus ja situen al capdavant d'un nou programa setmanal d'entreteniment que podria substituir al FAQS de Cristina Puig. De fet, el seu estret col·laborador i actual presentador del Planta baixa dels divendres, Xavi Rossinyol, també abandonarà el programa per treballar en el nou projecte. Tot i això, el nou programa encara estaria pendent de l'aprovació del pressupost.

La nova direcció vol fer notar un canvi d'etapa i la TV3 de la tardor farà un gir radical. Sembla que els únics que respiren tranquils són a l'equip del temps, un dels espais de més audiència. Tomàs Molina va penjar aquest dimecres a la nit, una foto al seu compte d'Instagram amb els seus companys de la méteo plens de felicitat.

L'equip del temps de TV3 @tomasmolinab

ETIQUETES:

Deixa un comentari