DOBLE BAIXA Nit dramàtica a "Supervivientes": Evacuació, nova expulsió i un adéu voluntari

Juan Muñoz a "Supervivientes"

El membre de Cruz y Raya, Juan Muñoz comunica que abandona el programa: "No puc més"

Superviventes. Conexión Honduras a viure aquest diumenge un dels seus programes més complicats de l'edició. Una expulsió, un adéu voluntari i una evacuació per motius de salut. La gala presentada per Ion Aramendi, va arrencar amb la notícia que Tania Medina, havia hagut de ser atesa i apartada de forma provisional de al resta dels seus companys a causa de febre i nàusees. Els serveis mèdics van considerar necessària la seva evacuació per fer-li proves tot i que segueix al concurs amb el mateix protocol que la resta de participants.

La concursant, encara feble, també va connectar en directe amb el programa: "Em sento una mica impotent perquè de ment estic forta però de cos no tant, i tinc frustració", va explicar la noia durant una connexió. Tot i això, l'última paraula quedava en mans de l'equip mèdic del programa.

Al final del programa, el presentador va comunicar la decisió dels serveis mèdics: "Veient que fins i tot hi ha risc de deshidratació al no tolerar cap mena d'aliment sòlid ni líquid, s'ha decidit que has de seguir apartada de l'aventura fins a consolidar el resultat del tractament". En escoltar aquest veredicte, la noia va esclatar a plorar, fins que va saber que encara seguia amb opcions de tornar al concurs.

Nova expulsió i sortida voluntària

Els qui no continuaran al concurs, tot i que encara podria haver-hi alguna sorpresa seran Desy i Juan Muñoz. Els dos supervivents estaven aïllats a Playa Paraíso, fins aquest diumenge, quan l'audiència va determinar quin dels dos havia d'abandonar definitivament el concurs. Finalment, Desy va ser la més votada i es va convertir en la cinquena expulsada definitiva.

En conèixer el resultat, el còmic de Cruz y Raya, va entrar en pànic en veure que havia de seguir a Hondures i va decidir abandonar voluntàriament el programa. "No sé per què m'ha fet això l'audiència, però hauré d'abandonar", va dir.

"No em ve de gust seguir, estic malament, no puc passar una altra setmana aquí, em desesperaré, no estic bé, no vull seguir al concurs. Vaig pensar que podia, però no puc, no tinc més forces", va explicar abans de comunicar oficialment la seva decisió. "No estic bé, psicològicament m'està afectant. Jo sé que Desy es vol quedar, si poguéssim fer un canvi seria genial", va afegir.

La decisió final, en mans de l'audiència

"Abandonar té les seves conseqüències", va advertir el presentador a Juan Muñoz. "Hauré de pagar multa? M'és igual, la meva salut és el primer", va respondre el còmic. Després d'aquest gir final inesperat, l'organització va decidir posar el futur de Desy de nou en mans de l'audiència. Així, els espectadors hauran de tornar a votar per decidir si la cinquena expulsada mereix seguir ocupant el buit que deixarà Juan Muñoz.

ETIQUETES:

Deixa un comentari