You are currently viewing <span>NOVA GALA</span> L'Estela, eliminada a la gala 8 d'"Eufòria" amb el 48% dels vots
L'Estela a "Eufòria"

NOVA GALA L'Estela, eliminada a la gala 8 d'"Eufòria" amb el 48% dels vots

El concurs va viure el seu duel més ajustat que va salvar a la Clàudia amb el 52% dels vots i va situar al Triquell com a nou favorit

Després de la gala de repesca, Eufòria, ha recuperat el seu format habitual a la gala 8 d'aquest divendres. El talent musical segueix com a líder absolut d'audiència i va batre el rècord amb un 19,3% i 326.000 espectadors (+0,8 dècimes que la gala de repesca) i +0,4 dècimes sobre la millor marca de la gala 3 quan va aconseguir un 18,9% de quota.

Els seus presentadors Marta Torné i Miki Núñez ho van celebrar amb un anunci. "Aquest programa és una com una bola de neu que es va fent cada vegada més gran. Hi ha una notícia que és bestial, una cosa espectacular, però que encara no podem avançar", va avançar Torné. En total van ser 9 actuacions que van situar al Triquell com a favorit i per tant, classificat directament per a la propera gala.

Els nominats

L'Estela, la Clàudia i el Joan, van ser els concursants en zona de perill del jurat. El VAR musical de Jordi Cubino no va ampliar la llista de nominats i va voler felicitar a la Scorpio per la seva actuació. Per la seva banda, els coaches van salvar al Joan per la seva actitud positiva durant la setmana.

Les votacions

La decisió final va quedar en mans dels espectadors que no ho van tenir gens fàcil. Amb un 52% dels vots la Clàudia, recent repescada va salvar-se per la mínima, i l'Estela, que havia arribat a ser favorita, va posar punt i final al seu concurs amb el 48% dels vots.

La Clàudia i l'Estela

Les actuacions

Joan

Amb uns patins sobre rodes va interpretar un tema dels 80 en versió catalana: "Disco inferno" de The Trammps. "Sempre m'han agradat les coses que es consideren femenines, però jo em sento igual de masculí", va reconèixer durant els assajos de la setmana. Però l'actuació no va convèncer al Marc Clotet que el va situar en zona de perill per no haver entès la lletra. "M'he perdut molt", va dir.

 • Elena:
 • Marc: NO
 • Lildami: SÍ

Pedro

Amb la cançó "Falling" de Harry Styles i amb un confessionari d'atrezzo, el concursant es va obrir en canal. "He estat creient durant molts anys fins que vaig sortir de l'armari i vaig trencar amb l'església. Va ser un trauma, però espero que serveixi d'exemple, que la gent s'estimi tal i com és i visqui la vida, que és molt curta". I no només va emocionar, sinó que va aconseguir captivar al jurat que el va situar com primer favorit.

Elena:
Marc: SÍ
Lildami: SÍ

Clàudia

La concursant d'Amposta va tornar amb "Ironic" d'Alanis Morissette però no va aconseguir superar la prova. "A nivell d'entonació i de pronúncia de l'anglès has tingut problemes", va dir en Marc. "Tinc dubtes, t'he sentit poc precisa, amb algun error amb la lletra", va afegir l'Elena, tot i que va acabar donant el seu vot positiu.

 • Elena:
 • Marc: NO
 • Lildami: SÍ

Estela

Es va enfrontar per primera vegada a un gran clàssic català que ni tan sols coneixia: "Ara que tinc vint anys" de Joan Manuel Serrat. I no només això, havia estat tota la setmana constipada. Dos fets que podrien haver incidit en la decisió negativa del jurat, que la va nominar. "Vocalment un 10 absolut. Emocionalment, tinc algun dubte, no m'ha acabat de fer el pes", va dir l'Elena. "Jo tinc el cor dividit. A nivell d'emoció, no m'ha convençut", va afegir en Lildami.

 • Elena: NO
 • Marc: SÍ
 • Lildami: NO

Mariona

Va recuperar la seva vessant més explosiva amb "Seré feliç", l'adaptació al català de la mítica "I will survive" de Gloria Gaynor. I ho va fer amb una posada en escena espectacular: una pantalla de televisió gegant que simulava la TV3 dels 80. "T'he vist molt pendent de la coreo, però és un sí", va dir en Lildami. "Jo afegiria que t'has sentit ridícula ballant, però segueix endavant i no tinguis vergonya!", va afegir l'Elena. "Vull demanar als coaches que et puguem veure explotar i que ens enamoris encara més", va dir en Marc.

 • Elena:
 • Marc: SÍ
 • Lildami: SÍ

Triquell

Amb un tema que per fi era del seu estil com és "Enemy" d'Imagine Dragons, el concursant no va defraudar. "Hem vist una de les cançons més complicades i em trec el barret, ha estat espectacular!", va dir el Marc. "A nivell d'execució ha estat una de les millors del programa", va afegir l'Elena. "Ho has fet increïble! Rapejar una cosa que no has escrit tu és molt complicat. Jo em pujo a la triquineta!", va afegir el Lildami, abans de situar-lo com a segon favorit de la nit.

 • Elena:
 • Marc: SÍ
 • Lildami: SÍ

Scorpio

Amb una cançó que s'ha convertit en tot un himne: "Ay mamá" de Rigoberta Bandini, la Scorpio va homenatjar a les mares amb imatges reals enviades per les espectadores alletant els seus nadons. "Aquesta cançó em meravella i tu l'has fet preciosa", va dir l'Elena. "No tinc res a afegir, ho has fet molt bé", va dir el Marc. "Has estat espectacular!", van ser les paraules del Lildami.

 • Elena:
 • Marc: SÍ
 • Lildami: SÍ

Edu

Amb llàgrimes als ulls, després de veure a la seva àvia entre el públic, va fer un tema llegendari del rock català: "El fard del sud", de Sopa de Cabra. "A mi m'has emocionat, jo tinc les dos àvies vives. És el més maco que hi ha", va dir en Lildami, que també va trencar a plorar. Amb tanta emoció, els tres membres del jurat no van evitar donar el seu vot positiu.

 • Elena:
 • Marc: SÍ
 • Lildami: SÍ

Núria

La Núria va ser l'última en actuar i ho va fer de dominatrix amb un gran hit recent: "My head& my heart", d'Ava Max. "Has de vigilar perquè fent actuacions així, La Garrotxa pot tornar a estar en erupció", va dir el Marc. "Has dominat l'escenari. M'ha flipat", va afegir el Lildami. "M'ha agafat calor!", va dir l'Elena, que tot i els crits de favorita del públic, no ho va aconseguir i en Triquell es va confirmar com el favorit de la gala.

 • Elena:
 • Marc: SÍ
 • Lildami: SÍ

Deixa un comentari