You are currently viewing <span>EN XOC</span> La Miri de "Masterchef 5", ensenya com li ha quedat la cara després de patir un greu accident de trànsit
La Miri de "Masterchef 5"

EN XOC La Miri de "Masterchef 5", ensenya com li ha quedat la cara després de patir un greu accident de trànsit

La cuinera catalana va ser atropellada per un cotxe que es va donar a la fuga i la va deixar tirada a terra

Miri Pérez-Cabrero, concursant de Masterchef 5, ha patit un gran ensurt amb la seva moto. La catalana va deixar sense paraules als seus seguidors amb una imatge que va publicar aquest dissabte a Instagram. En la foto se la pot veure amb la cara inflamada i plena de ferides. Segons va explicar la pròpia Miri, un cotxe la va atropellar mentre conduïa la seva moto per la ciutat de Madrid i aquest, es va donar a la fuga. Per sort, tot va quedar en un ensurt, tot i els efectes ben visibles que li han quedat al seu rostre amb punts als llavis i al nas.

"He tingut un accident de moto aquest migdia", va explicar la catalana a Instagram. "Se m'han menjat, i s'han donat a la fuga. M'ha estat impossible frenar, ho he intentat amb totes les meves forces, però el cotxe estava massa a prop. Estic trista i tinc por, però estic viva que és el més important", va afegir.

La cuinera va acabar tirada a terra amb hematomes i una ambulància la va haver de traslladar fins a l'hospital. Una atenció que ha volgut agraïr. "M'han atès i curat i donat molts afectes. Gràcies als nois de l'ambulància, i a les infermeres que s'han fet càrrec de mi".

Instagram @miriperezc

Deixa un comentari