You are currently viewing Les sèries més destacades de la setmana

Les sèries més destacades de la setmana

Per Toni de la Torre

S'estrena l'última temporada de Better Call Saul, que connectarà amb Breaking Bad, fusionant-se spin-off i sèrie original. I a més, una nova minisèrie amb Julia Roberts i el retorn de Russian Doll. No us perdeu les estrenes més destacades d'aquesta setmana:

Better Call Saul

De què va? A l'última temporada de Better Call Saul, la història del personatge interpretat per Bob Odenkirk es trobarà finalment amb la versió d'ell que ja coneixem de Breaking Bad.
Gènere: Drama
On? Movistar+
Quan? Dimarts, 19 d'abril

Guilt

De què va? Dos germans atropellen un home vell de forma accidental. Quan l'home mor, decideixen encobrir el que ha passat, tapant totes les possibles pistes.
Gènere: 
Thriller
On? Filmin
Quan? Dimarts, 19 d'abril

Muñeca rusa

De què va? S'estrena la segona temporada de Russian Doll, sobre una dona que es troba atrapada en una mena de bucle que té lloc en una festa i on sempre acaba morint.
Gènere: Comèdia
On? Netflix
Quan? Dimecres, 20 d'abril

The Dropout

De què va? La història real de la fundadora d'una empresa de biotecnologia que es va enriquir, després d'anunciar un sistema per fer anàlisis de sang que era revolucionari.
Gènere: Drama
On? Disney+
Quan? Dimecres, 20 d'abril

Gaslit

De què va? Sèrie sobre l'escàndol del Watergate que es fixa en l'historia de la dona del fiscal General, que va ser segrestada perquè no pogués dir res del que estava passant.
Gènere: Thriller
On? Starzplay
Quan? Diumenge, 24 d'abril

Deixa un comentari