TU DECIDEIXES L'anunci sorpresa d'"Eufòria" durant la primera gala en directe i com podràs votar

El Pedro, el Joan i la Mariona a la darrera gala d'"Eufòria"

A partir d'aquesta setmana, tots els espectadors podran decidir a qui volen salvar a través de l'app de TV3 i de la pàgina web

Aquest divendres 29 d'abril, "Eufòria" farà la seva primera gala en directe. El programa obrirà la participació a tots els espectadors que ho vulguin per decidir a quin dels dos nominats volen eliminar. Abans, els concursants hauran de donar-ho tot a l'escenari. Per això, des de diumenge ja assagen el tema d'aquesta setmana, que el coach Daniel Anglès els va comunicar el diumenge passat.

Però un dels titulars de la nit, serà l'anunci que faran Miki Núñez i Marta Torné i que ja estem en condicions d'avançar: hi haurà repesca d'un dels concursants eliminats.

Com es podrà votar?

Des d'aquest divendres, els espectadors podran votar a través de l'app de TV3 i de la pàgina web del programa per decidir qui ha de seguir en el concurs i qui l'ha d'abandonar. Per facilitar la participació, a la pantalla apareixerà un codi QR que enllaçarà a la pàgina web d'"Eufòria".

La mecànica de la primera part del programa serà la mateixa que fins ara: tots els concursants cantaran com a solistes, faran segones veus als seus companys i se sotmetran a les valoracions del jurat integrat per Elena Gadel, Marc Clotet i Lildami. Després, el VAR musical de Jordi Cubino entrarà en acció enviant a la zona de perill qui hagi fallat en els cors i, tot seguit, Dani Anglès, Carol Rovira i Albert Sala tindran la potestat de salvar algú de la zona de perill sempre que hi hagi més de dos nominats. Finalment, quan només quedin dos concursants s'obriran les votacions a tota l'audiència, que disposarà del temps de la pausa publicitària i de l'actuació de l'artista convidat, que en aquesta gala serà Mishima, per votar i dictar sentència.

Les cançons de la gala 6

Només queden vuit concursants i si a la gala 5, la festa i les coreografies van dominar l'escenari, aquest divendres les actuacions cediran tot el protagonisme a les veus dels concursants:

La Núria

La favorita de la cinquena gala, s'enfronta a tot un himne generacional que fins fa poc no havia escoltat mai: "Què volen aquesta gent?", de Maria del Mar Bonet. "Ens hauries de fer plorar amb aquesta cançó", és el repte que li han encomanat els coaches. Aconseguirà fer seva la cançó com va fer amb "So What"?

La Scorpio

Cantarà un tema d'una de les seves artistes preferides: el "Back in black", d'Amy Winhouse, en un número que prescindirà de grans coreografies per donar protagonisme a la veu. "Vull fer pujar gent del públic a l'escenari perquè estiguin al teu costat com en un club de jazz de Nova York", va dir-li Daniel Anglès.

L'Edu

Haurà de moderar la seva energia a l'escenari per mostrar elegància i precisió per cantar "Diamants", d'Els Catarres. L'home-festa canvia de registre! "Serà un altre número amb coreografia però sense festa".

L'Estela

Intentarà aprovar una de les seves assignatures pendents, la balada, i ho farà amb una de les gran cançons de la història del pop: "The winner takes it all", d'ABBA.

El Pedro

Haurà de deixar la timidesa al camerino i demostrar que pot convertir-se en el líder d'una "boy band" amb una cançó que no li agrada gens: "Dynamite", de BTS. I a la coreografia hi haurà la presència d'un personatge que li encanta: Mickey Mouse! "Et volem fer ballat al límit de les teves possibilitats. Tots els ballarins seran nois", va avisar Anglès.

La Mariona

Aparcarà la coreografia aquesta setmana per centrar-se només en la part vocal i defensar un tema que li agrada molt i que és un dels grans himnes del pop rock en castellà: "Me cuesta tanto olvidarte", de Mecano.

El Triquell

Després de diverses gales memoritzant cançons noves, per fi defensarà un tema que coneix bé: "Never gonna give you up", de Rick Astley, un artista amb qui se sent molt connectat musicalment. "Aquí m'ho passaré molt bé", va reconèixer el concursant.

El Joan

Nominat a la darrera gala, recuperarà l'esperit reivindicatiu més festiu amb`"I kissed a girl", de Kate Perry, un tema amb què ens sorprendrà portant-lo cap a l'univers de les "drag queen".

Vídeo del repartiment de temes de la gala 6

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

Deixa un comentari