SORPRESA La gala 6 d'"Eufòria" expulsa a l'Edu però anuncia la repesca el proper divendres

L'Edu, s'acomiada d'"Eufòria" (TV3)

El concurs també anuncia que el guanyador del programa acompanyarà Miki Núñez en la cançó de l'estiu de TV3

La sisena gala d'"Eufòria", va començar amb una sorpresa inesperada: el guanyador acompanyarà a Miki Núñez en la cançó de l'estiu de TV3. Així, a més d'aconseguir un contracte discogràfic, el concursant participarà en el tema que sonarà durant la temporada estival. Una cançó que l'any 2019 va fer un dels membres del jurat, en Lildami.

Però la notícia sonada va arribar abans d'acabar el programa: la gala 7, serà de repesca. Així, un dels 9 concursants expulsats: Alvert, Chung-Man, Clàudia, Laura, Llum, Looa, Nerea, Pep o Edu podrà tornar a reenganxar-se al programa. Els eliminats hauran de cantar com a solistes mentre que els concursants en actiu els faran els cors. A la gala, el jurat i els coaches podran opinar, però no prendran cap decisió ni enviaran ningú a la zona de perill. Seran només els espectadors els que decidiran qui disposarà d'una altra oportunitat.

(En gris, els concursants expulsats)

El programa va tornar a arrasar pel que fa a la seva audiència amb 316.000 espectadors i un 18,5% de quota i TV3 va ser la més vista de divendres amb un excel·lent 16%. Entre el públic jove destaca la franja de 4-12 anys amb un 31,6% i de 25 a 44 amb un 25,6%.

Les actuacions

Pedro, prova superada

Amb el tema "Dynamite", de BTS, el Pedro va haver de de cantar i ballar a la vegada. Tot un repte que va superar amb nota: "Ho has petat", va dir en Lildami. "No t'he vist afinant com sempre, però la coreo era molt difícil", va afegir Elena Gadel.

 • Elena Gadel:
 • Marc Clotet:
 • Lildami:

L'Estela, primera favorita

Amb una de les seves assignatures pendents, la balada, l'Estela va cantar "The Winner Takes It All", d'ABBA. Una interpretació que va deixar sense paraules al jurat: "Tens veu de professional. És un sí enorme", va dir Gadel. "Impecable. Execució perfecte", va afegir en Lildami, entre els crits de "favorita" del públic. "Has fet una evolució brutal", va ser el comentari de Marc Clotet. Tant ha estat així, que els tres van acabar per prémer el botó de favorita.

 • Elena Gadel:
 • Marc Clotet:
 • Lildami:

L'Edu, nominat

Amb la cançó "Diamants", d'Els Catarres, l'Edu no va fer una de les millors actuacions. "Esteu molt seriosos. Què us passa?", ha dit Marta Torné als membres del jurat. "M'he quedat en blanc a mitja actuació", va reconèixer el concursant. "Jo no ho he notat. Però m'ha costat entendre la lletra. Hi ha hagut algun problema d'afinació. Em sap molt de greu però és un NO!", va dir Elena Gadel, el mateix vot negatiu que Marc Clotet, mentre que el Lildami va apostar per un sí.

 • Elena Gadel: NO
 • Marc Clotet: NO
 • Lildami:

La Scorpio carrega contra el jurat

Amb un tema d'una de les seves artistes preferides: el "Back to Black", d'Amy Winhouse, la Scorpio va començar amb un retret cap als membres del jurat: "A mi no em valoren igual. Però m'és igual el que digui el jurat". "Penso que has de tenir humilitat", va respondre Marc Clotet. "Ho faig per mi. No vull passar una altra setmana de merda, d'ansietat i de no dormir", va afegir la noia. "Jo volia felicitar-te, del que has dit no vull comentar res, per mi és un sí", va dir el Lildami. "No sé si dir-te res, perquè com que t'és igual… És broma! Venim a passar-nos-ho bé. Res d'això és personal. Avui ho has clavat. És un Sí!", va dir Gadel, el mateix vot positiu que Clotet.

 • Elena Gadel:
 • Marc Clotet:
 • Lildami:

La Núria, segona nominada

La favorita de la cinquena gala, s'enfronta a tot un himne generacional que fins fa poc no havia escoltat mai: "Què volen aquesta gent?", de Maria del Mar Bonet. "M'ha resultat monòtona. Em sap greu és un No!", va sentenciar l'Elena Gadel. "A mi no em sembla nominable. per mi és un Sí", va respondre el Lildami.

 • Elena Gadel: NO
 • Marc Clotet: NO
 • Lildami:

El Triquell, tercer nominat

Amb un tema dels anys 80, "Never gonna give you up", de Rick Astley, el Triquell no va aconseguir convèncer al jurat. "He detectat alguns problemes d'afinació. Em sap greu però et porta cap a la zona de perill", va dir Gadel. "Avui estàs negativa, més crítica eh Elena", va dir Marta Torné.

 • Elena Gadel: NO
 • Marc Clotet:
 • Lildami:

La Mariona, nova favorita

Amb un dels grans himnes del pop rock en castellà: "Me cuesta tanto olvidarte", de Mecano, la Mariona va fer emocionar a mitja Catalunya, així com al seu company de concurs, l'Edu, que no va poder contenir les llàgrimes. "És un Sí com una casa", va dir el Lidalmi. "M'ha emocionat molt", va sentenciar Marc Clotet. Elena Gadel va reconèixer que "a mi em van nominar amb aquesta cançó a 'Operación triunfo', però tu t'emportes un sí". I no només això, els tres van tornar a prémer el botó de favorita en substitució de l'Estela.

 • Elena Gadel:
 • Marc Clotet:
 • Lildami:

El Joan es reivindica

Amb "I kissed a girl", de Kate Perry, el Joan va sorprendre vestit de drag-queen. "Ha sigut un repte que aquesta setmana m'agradin les noies, però no ho he aconseguit". "És l'actuació que més gran t'he vist. Enhorabona", va dir l'Elena Gadel. "Sé que has tingut una setmana complicada després de la nominació", va afegir Marc Clotet que va acabar donant el seu sí.

 • Elena Gadel:
 • Marc Clotet:
 • Lildami:

El VAR no nomina i els coaches salven al Triquell

"La gala ha estat espectacular. Avui no nominaré a ningú", va dir en Jordi Cubino, director musical. "Seré clar i breu: volem salvar al Triquell", van ser les paraules del coach Albert Sala.

Edu, expulsat amb el 33% dels suports

L'expulsat de la nit es va debatre entre la Núria i l'Edu. "Estic molt agraïda, he sigut molt feliç", van ser les paraules de la noia. "No tinc paraules. he conegut a persones increïbles. Estic molt content. Això és molt heavy", va dir ell. Amb prop de 60.000 vots recollits a l'app de TV3, Marta Torné va comunicar el resultat: "La persona que ha obtingut el 66% dels vots i que continua amb nosaltres és la Núria".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

 1. Josep Pujadas

  Mal favor li estan fent al Triquell, salvant-lo cada setmana, el dia que estigui a mans del públic el fulminaran per considerar-lo el consentit del programa.
  I per les cares que fa, quan el salven, sembla que ell s'ho veu a venir…

Deixa un comentari