GRANS ACTUACIONS Gala 4 d"Eufòria": El Pedro més sensual, la Mariona nova favorita i la Llum eliminada

"Eufòria" (TV3)

Amb un 56% dels vots l'Estela va salvar-se per segona setmana i va derrotar a la Llum que va haver de dir adéu en obtenir un 44% del suport del públic

La 4a gala d'"Eufòria" va començar sorprenent als seus seguidors, quan Marta Torné va aparèixer dient que Miki Núñez no podia ser-hi perquè tenia "altres compromisos". El cantant de Terrassa acaba de fitxar per "Got Talent" de Tele 5 i està de promoció del seu nou single "10 minutos". El seu lloc el va ocupar la coach Carol Rovira, que va demostrar el seu bon fer una altra vegada al backstage. Els espectadors no van fallar a la cita que van tornar a fer l'espai líder de la nit amb 314.000 espectadors i un 17,3% de quota.

Pel que fa als 10 concursants, tots van tornar a fer unes grans posades en escena i unes veus que van posar-ho molt difícil als membres del jurat, per poder situar-los en la zona de perill.

Joan

Va ser el primer en actuar. "Noto l'escenari una mica fred o sigui que ara l'escalfaré", va dir abans de cantar el tema "It's a sin" d'Elton John i Years &Years.

Estela

Entre els moments més destacats de la nit, hi va haver el missatge que va enviar la cantant Mónica Naranjo per a l'Estela, que interpretava "Avui vull agrair", el tema que va fer a La Marató de TV3. "Has de cantar amb el cor".

Llum

Amb el tema de Rigoberta Bandini, "Aviam què passa", la noia no va convèncer al jurat. "Hi han hagut coses i crec que n'ets conscient. Crec que a nivell vocal estàs en un nivell diferent d'alguns dels teus concursants", va dir Lildami, tot i que la va salvar. Més dura va ser Elena Gadel: "Has desafinat i a la 4a gala no ho puc permetre. És un no, ho sento".

Chung-man

Després de setmanes amb temes molt complicats, el Chung-Man es va alliberar sobre l'escenari amb "There is nothing holding me back", de Shawn Mendes. Vestit amb una gran camisa de força, va fer un fragment rapejat en coreà. "M'encanta el break-dancer que portes a dins", va dir Marc Clotet.

Edu

"Vaig perdre al meu pare i m'he sentit molt sol", va començar dient abans de cantar. L'Edu tenia un repte complicat: despullar-se amb la balada "Vespre", d'Els Pets. "No la podré acabar", va avisar, tot i que finalment ho va aconseguir i va emocionar al públic. Marc Clotet va acabar entre llàgrimes: "Has aconseguit que viatgi a la por de perdre un pare. Vull que aquest 'malote' que portes a dins mantingui aquesta essència". Acte seguit els tres membres del jurat el van votar com a primer favorit de la nit.

Triquell

Amb la cançó "Si tothom calla", de Gertrudis, va començar l'actuació des dels passadissos i va acabar a la zona del públic, desfermant tota una festa i convertint-se en el nou favorit de la gala.

Núria

"Vinc guerrera", va avisar la Núria que tenia com a repte fer una balada heavy com és "El vol de l'home ocell", de Sangtraït. Amb una posada en escena amb només uns esglaons que van donar tot el protagonisme a la seva veu. Però Marc Clotet no li va comprar l'actuació: "No he vibrat com esperava. Amb tot el meu dolor estàs a la zona de perill"

Pedro

Amb el tema "Save your tears", de The Weeknd, el Pedro va tornar a seduir cantant dins d'una gàbia i estètica i colors d'un circ. "Sempre soc el noi tendre i bo i haig de sortir de la gàbia", va dir. I va convèncer: "M'ha encantat!", va dir Elena Gadel.

Scorpio

Va ser la darrera en actuar i va fer un del grans números de la nit recorrent tot el plató per acabar embogint el públic des de l'escenari amb "The edge of glory", de Lady Gaga. "Ets una salvatge, has de buscar més dolçor. Has estat excedida i una mica cridada. Ho sento però te'n vas a la zona de perill", va dir Elena Gadel, davant una Scorpio sense paraules: "No m'ho esperava!".

La favorita: La Mariona

La versió més canyera de la Mariona va arribar vestida de cuir negre i ballarins amb boles de llum per interpretar "I drove all night", de Céline Dion. "Cantes millor que la mateixa Céline Dion", va dir Marta Torné, després de veure la seva actuació. "Tu vas sobrada, vas dues pantalles per endavant. He flipat molt", va afegir Gadel.

Gadel es va dirigir a l'escenari per cantar un tros amb ella i Marc Clotet va provocar un altre moment de la nit: "Em recorda a la gala 3, falta el petó".

Després d'això, la van votar com la millor actuació de la nit i per tant, salvada una setmana més. A banda va escollir al Joan i al Pedro per a que li facin les segones veus en la propera gala.

La decisió del VAR

El director musical d"Eufòria', Jordi Cubino, que també pot decidir nominar a alguns dels concursants, va ser molt dur amb l'Estela a qui va deixar a la zona de perill. "La seva actitud a l'escenari no ha estat correcte. Havia d'haver estat més professional. Deixem molt clar que heu de donar suport als vostres companys a les segones veus i l'Estela estava més dedicada al seu xou personal". "No ho comparteixo", va respondre la noia.

Les nominades

Així doncs, finalment van ser quatre les concursants en zona de perill: l'Estela, la Llum, La Núria i l'Scorpio. Els coachs van poder salvar-ne a dues, tot i que no es van estalviar criticar al jurat: "Avui m'ha costat seguir algunes de les decisions del jurat", va dir Daniel Anglès. Les dues salvades van ser la Núria i l'Scorpio.

L'eliminada: La Llum

L'Estela, que a l'anterior gala també havia estat en perill i es va salvar amb un 63% dels vots del públic, aquesta vegada es va disputar la seva continuïtat amb la LLum. Amb un 56%, l'Estela va tornar a ser la salvada per davant del 44% que va aconseguir la Llum, que va haver d'abandonar el programa. La gala va acabar amb la repetició de l'actuació de la concursant eliminada amb tots els seus companys a l'escenari.

Els concursants

(En gris, concursants eliminats)

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Joey

    La Llum estava allà pel que representa, però sincerament no hauria d'haver passat de la primera gala, musicalment és molt fluixa.

Deixa un comentari