MÀXIMA RIVALITAT Els temes de la 4a gala d"Eufòria', més competitiva que mai

Assajos de la propera gala d''Eufòria'

Els 10 concursants que segueixen en la cursa per guanyar un contracte discogràfic lluiten per continuar una setmana més

Arriba la quarta gala d''Eufòria' amb nous reptes i cançons per als deu participants que encara són al programa, en una competició cada cop més dura. A la tercera gala la Laura va abandonar el programa i aquest divendres, un altre concursant baixarà de l'escenari.

El Pedro, la Mariona, l'Edu, el Triquell, el Chung-Man, l'Estela, la Scorpio, la Núria, la Llum i el Joan s'enfronten a una gala on el nivell de les actuacions es mantindrà alt i els errors, es pagaran cars. A més, ara les segones veus seran totes individuals: cada solista tindrà només un acompanyament vocal. Tots els coristes hauran de fer un pas endavant per defensar la seva feina vocal perquè aquesta vegada no podran recolzar-se en la veu d'un segon corista. Si fallen, quedaran en evidència davant del VAR musical.

Els 10 temes de la propera gala

La Mariona cantarà un tema d'una de les seves artistes preferides: "I drove all night", de Céline Dion; l'Edu tindrà per fi la balada que tant li ha reclamat el jurat amb "Vespre", d'Els Pets i la Scorpio actuarà en mode diva amb "The edge of glory", de Lady Gaga.

En Chung-Man prepararà un número espectacular per defensar "There's nothing holding me back", de Shawn Mendes i l'Estela tocarà la fibra amb l'"Avui vull agrair", de Mónica Naranjo.

La Núria recuperarà un dels himnes del rock en català amb "El vol de l'home ocell", de Sangtraït; el Joan lluitarà per alliberar-se dels seus pecats amb "It's a sin", d'Elton John i el Triquell es posarà reivindicatiu amb "Si tothom calla", de Gertrudis.

La Llum cantarà un autèntic himne festiu: "Aviam què passa", de Rigoberta Bandini, i el Pedro es deixarà anar amb un èxit com "Save your tears", de The Weeknd.

El jurat del programa, Elena Gadel, Marc Clotet i Lildami, ho tornarà a tenir complicat per enviar concursants a la zona de perill. A més, hi haurà un nou artista convidat. Serà Manu Guix i la seva banda, que interpretaran el tema "Com dues gotes d'aigua".

Vídeo del repartiment de les cançons

L'actuació favorita de la 3a gala:

ETIQUETES:

Deixa un comentari