TALENT MUSICAL TV3 estrena 'Eufòria': "Mai abans hem fet un projecte així"

'Eufòria' (TV3)

El programa musical arriba després de cinc anys sense cap gran format d'entreteniment a la cadena pública

Molts espectadors ho demanaven i per fi torna l'entreteniment a TV3. Aquest divendres 18 de març, s'emetrà la primera gala d'"Eufòria", el nou talent musical presentat per Marta Torné i Miki Núñez. Els 16 concursants seleccionats estrenen el plató que cada divendres a la nit s'omplirà de música, energia i ball. Després dels càstings, els 16 seleccionats obren la competició per aconseguir un contracte discogràfic per emprendre una carrera musical i artística.

A la primera gala d'aquest divendres, els concursants cantaran en un plató de 360 graus preparat per acollir grans números escènics i on podran moure's lliurement per interactuar amb el públic, el jurat i la resta de companys. Durant les actuacions, a més, estaran acompanyats per un equip de ballarins i ballarines professionals.

El programa s'emetrà des del plató més gran que té TV3, que s'ha renovat de dalt a baix per acollir a més de 250 persones en directe i amb una posada en escena que no té res a envejar a les cadenes privades.

Plató d'Eufòria als estudis de Sant Joan Despí de TV3

"Estem molt contents perquè fa 5 anys que no tenim un gran format familiar. Crec que és un contingut molt necessari perquè ens ho demanava la gent", va dir el cap d'entreteniment de TV3, Cristian Trepat. L'últim gran format d'aquestes característiques va ser 'Oh happy day', emès per darrera vegada l'any 2017. "Esperem recuperar al públic jove que ara se'ns està escapant", apunten des de la cadena pública.

Els temes de la primera gala

Pel que fa a les cançons, hi haurà temes en català, però també en altres idiomes. A la primera gala podrem escoltar: "Àguila negra", de Maria del Mar Bonet, "Like a virgin" de Madonna, així com èxits actuals com "Don't start now", de Dua Lipa; "Petar-ho", d'Oques Grasses, "Stay", de Justin Bieber, "Locked out of heaven" de Bruno Mars, "Don't go yet" de Camila Cabello, "Bad guy" de Billy Eilish, "Stay with me" de Sam Smith o "Io Canto" de Laura Pausini.

L'equip d'Eufòria'

En aquesta primera gala, els concursants pujaran a l'escenari en grups de quatre. Cadascun dels setze finalistes serà la veu principal d'un gran número musical mentre la resta de membres del grup li faran els cors. Quan tots els membres del grup hagin cantat com a veus principals i cors, rebran el veredicte del jurat, integrat per la cantant i actriu Elena Gadel, l'actor Marc Clotet i el músic i cantant Damià Rodríguez, conegut amb el nom artístic de Lildami.

"Mai hem vist un projecte així a TV3"

Presentat pel cantant terrassenc i ex d''OT', Miki Nuñez i l'actriu i presentadora Marta Torné, comptarà amb un jurat de luxe: Elena Gadel, Lildami i Marc Clotet. Torné celebra l'aposta de la cadena per un format d'aquesta magnitud: "Mai hem vist un projecte així a TV3. Estic molt contenta i flipareu amb els concursants. És molt fort. És una nova generació que reinventa els formats que ja coneixem com 'OT' o 'La Voz'".

Marc Clotet a la presentació del programa

Així serà 'Eufòria'

"Buscarem al millor cantant solista i corista amb unes posades en escena espectaculars", així defineix 'Eufòria', el seu director, Tono Hernández.

A partir de la segona gala, els concursants actuaran, i hauran de convèncer als tres membres del jurat per no quedar nominats. Però hi haurà el VAR musical, que al final del programa revisarà les veus de la seva segona actuació en grup i podrà suposar una nova nominació. Els cinc coaches: Jordi Cubino (director musical),  Daniel Anglès (veu); Albert Sala (coreografia); Aina Casanovas (coreografia), i Carol Rovira (interpretació), podran salvar a alguns dels que corren perill de ser expulsats. Els dos nominats s'hauran d'enfrontar al vot del públic del plató, unes 250 persones aproximadament.

Les gales s'emetran en fals directe, és a dir, que es gravaran unes hores abans de la seva emissió i no serà fins a la sisena gala quan es faran en rigurós directe. Aquí entrarà en joc el vots dels espectadors que des de casa i a través de l'app de TV3 podran votar al seu preferit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari