NOVA FASE La segona gala d"Eufòria' estrena nova mecànica: el favorit 

La Mariona a la 1a gala d''Eufòria'

El nou talent musical de TV3 permetrà que un dels 12 concursants passi directament al següent programa sense el risc de ser nominat

Aquest divendres a partir de els 22h, TV3 emetrà la segona gala d"Eufòria', amb algunes novetats en la mecànica. A partir d'ara, el concursant que més agradi als membres del jurat no podrà ser expulsat.  

Els dotze concursants que van sortir de la primera gala comencen l'autèntica competició. Hauran de defensar els temes individuals i les segones veus que han estat preparant durant la setmana. I ho faran amb una novetat important: el favorit. Els membres del jurat podran designar un concursant que gaudirà d'immunitat plena. Després de cada actuació, Elena Gadel, Marc Clotet i Lildami podran decidir si el concursant ha merescut seure a la cadira del favorit, l'autèntic tron de les cadires de concursants.

Això sí, el concursant favorit podrà canviar durant la nit si el jurat considera que una nova actuació ha superat el favorit anterior. Fins al final de la gala hi haurà molta emoció en aquesta cadira perquè qui hi estigui assegut quan acabin les actuacions s'assegura el pas a la següent gala. Ni les revisions del VAR musical podran enviar-lo a la zona de perill. A més, podrà escollir qui li farà els cors al proper programa. 

Caldran els tres vots positius del jurat

En aquesta segona gala només es podrà evitar la zona de perill aconseguint la unanimitat dels vots del jurat. Només tres vots positius permetran seguir endavant. Al final de les actuacions tornarà a entrar en acció el VAR musical, des d'on Jordi Cubino podrà enviar a la zona de perill a qui hagi fallat fent les segones veus d'una actuació. Després serà el torn dels coaches, Dani Anglès, Carol Rovira i Albert Sala, que, en aquesta ocasió, podran salvar només dos dels concursants que estiguin en perill. Finalment, els dos concursants que restin nominats se sotmetran al veredicte del públic de plató. El més votat seguirà i l'altre haurà d'abandonar el programa.  

Així funciona el VAR musical

Igual com passa al futbol, a 'Eufòria', també hi ha revisió de les jugades polèmiques. El jurat és qui decideix si els hi ha agradat l'actuació de cada concursant. Però si algú fa malament les segones veus, pot fer desafinar a la persona que fa de solista. Per això, els coaches revisaran les segones veus de cada actuació. Un concursant pot ser salvat pel jurat per la seva actuació com a solista, però després pot quedar eliminat per decisió del VAR. Això és el que li va passar a Chung-Man a la 1a gala.

Des que van acabar la primera gala, els 12 concursants finalistes han estat assajant durant tota la setmana. Ho han fet en grups de tres. En el primer grup han treballat junts el Pedro, l'Estela i la Clàudia. En el segon, la Mariona, la Scorpio i el Chung-Man. En el tercer, l'Edu, el Triquell i el Joan. I en el quart, la Llum, la Laura i la Núria. Tots han assajat la part vocal, la coreografia, la interpretació i l'actitud que han de tenir sobre de l'escenari de la mà del director musical del programa i dels coaches.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Josep Pujadas

    Quines ganes de que arribi el divendres!

Deixa un comentari