TALENT MUSICAL Aquests són els 12 concursants d'Eufòria'

L'Edu, un dels concursants d''Eufòria' (TV3)

Coneix als participants del concurs musical de TV3 presentat per Marta Torné i Miki Nuñez

El nou talent musical de TV3, 'Eufòria', va arrencar amb 16 participants, 9 noies i 7 nois. Cada divendres, a les 22h, Marta Torné i el cantant Miki Nuñez condueixen les gales i Elena Gadel, Lildami i Marc Clotet, són els tres membres del jurat que valoraren les actuacions. El premi que es disputen és un contracte discogràfic per iniciar una carrera artística professional.

16 ASPIRANTS

A la primera gala quatre dels aspirants van ser eliminats. Només 12 podien accedir a la plaça definitiva al concurs. Els menys votats pel públic van ser la Looa (12% dels vots), el Pep (13%), l'Alvert (14%) i la Nerea (16%).

Looa

Pep

Alvert

Nerea

ELS 12 CONCURSANTS

El Chung-man (20% dels vots) i la Llum (25%), van aconseguir classificar-se i van acabar formant part de l'equip definitiu de concursants.

CHUNG-MAN (27 anys, Premià de Mar)

D'origen sud-coreà, és un amant del k-hip hop i de la música urbana. Treballa al negoci familiar, un take-away de menjar coreà, però vol triomfar en la música per tornar-los als seus pares tot el que han fet per ell. Té un punt nerd i reservat que el converteix en un gran misteri per al públic.

CLÀUDIA (19 anys, Amposta)

Estudiant de Publicitat i RRPP, la Clàudia ha estat relacionada amb el món de la música des de petita. La seva mare és música a Amposta i el seu pare també es dedica al sector. Ara viu a Barcelona amb els avis, un canvi d'aires que han fet que canviï d'estils, això sí, sense separar-se de la seva guitarra.

EDU (29 anys, Badalona)

Després de dedicar-se al món de la publicitat i el màrqueting, l'Edu va decidir enfocar tota la seva energia al món de la música. Darrere la seva aparença extrovertida, hi ha un noi esportiu i molt sensible que vol seguir l'exemple del seu pare i ajudar tothom qui pugui amb la seva gran passió: la música.

ESTELA (25 anys, Ripollet)

L'Estela va estudiar estètica i perruqueria i, després de treballar-hi uns mesos, ho va deixar per entrar en una xarcuteria d'un supermercat. És riallera, espontània, i una mica xafardera. Mai ha cantat en púbic ni s'ha presentat a un concurs abans, i s'ha cansat de no creue en ella mateixa.

JOAN (19 anys, Granollers)

Manicurista de professió, afirma que té un artista dins seu. Després de dedicarse al patinatge com a monitor, ara combina els seus dies al saló de bellesa amb bolos. Va sentir el crit de la música quan va anar a veure "Les aventures de Priscilla" amb els seus pares, i s'ha format en teatre musical i tècnica vocal.

LAURA (16 anys, Girona)

És la més petita del grup, però no ha parat de formar-se i entén la música com un art global. De fet, és professora de balls llatins, la seva gran passió, juntament amb la música i el teatre. Tot i la seva joventut té les idees molt clares!

LLUM (18 anys, Mataró)

Descarada i desenfadada, la Llum entén la música com un art global i es defineix com una persona de gènere no binari. Estudia teatre musical i té cançons pròpies. Arriba al programa amb ganes de donar show. Ha estudiat moda i música electrónica, i la roba per a les seves actuacions se la cus ella mateixa, amb l'ajuda del seu pare.

MARIONA (20 anys, Valls)

La Mariona va començar a cantar de ben petita: rep formació clàssica, ha cantat en la coral Cors Alegres de Valls i toca diversos instruments. Amb 18 anys, es va traslladar a Barcelona per estudiar Logopèdia. És molt maniàtica amb la seva veu, que controla i cuida durant tot el dia. Té forces manies i és supersticiosa.

NÚRIA (26 anys, Olot)

Tot i que des de petita s'imagina el seu futur sobre l'escenari, la Núria va créixer al restaurant familiar, on va fer de cambrera mentre ho compaginava amb els estudis de turisme. Ara s'està formant en arts escèniques, i s'emociona amb els musicals, tot i que de vegades marxa a la mitja part pensant que l'obra s'ha acabat!

PEDRO (25 anys, Sant Fruitós de Bages)

Nascut a Campogrande (Brasil), aquest electricista de Sant Fruitós de Bages sap que es mostra al món com un noi sensible i discret, però reconeix que té molt més a oferir. És un manetes del bricolatge i afirma que el seu punt fort són els sentiments que mou quan canta. Defensa amb orgull que en el pot petit hi ha la bona confitura.

SCORPIO (20 anys, Barcelona)

Darrere del seu nom artístic, Scorpio, hi ha la Clara: una noia que es defineix com a "trappy" i que té molt clar que per triomfar has de ser únic. Ha deixat la cadena de menjar ràpid on treballava per centrar-se en el seu projecte: ser una estrella amb un so propi i identificable.

TRIQUELL (21 anys, Sant Quirze del Vallès)

Compromès amb les causes socials, en Cesc diu que la música és el seu camí. De fet, ha deixat la seva feina com a professor d'anglès per dedicar-se a la producció i la composició musical. Té un estudi amb els seus amics, un lloc on deixa volar la seva sensibilitat. És conciliador i xerrador de mena!

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Josep Pujadas

    Ja calia un programa així a la nostra tele, felicitats.

Deixa un comentari