Així va anar la gala 2 d"Eufòria'. La Clàudia eliminada i l'Estela escollida favorita

El moment de les votacions finals a 'Eufòria' (TV3)

Amb un 48% dels vots, la Clàudia no va poder amb el 52% que va aconseguir la Llum i va haver d'abandonar el concurs

Segona gala d''Eufòria' i es confirma l'encert de TV3 amb la seva aposta per un talent musical per a les nits de divendres. L'espai va tornar a ser líder d'audiència amb 349.000 espectadors i un molt bon 18,1% i més d'un 43% entre el públic jove. El programa, va començar amb un canvi inesperat, Marta Torné no va poder presentar el show a causa de la Covid i el copresentador i cantant Miki Núñez va haver d'assumir el repte i conduir la gala. Al seu lloc, al backstage, s'hi va situar la coach d'interpretació Carol Rovira.

Les actuacions més destacades de la nit

Els 12 concursants finalistes van interpretar el seu tema, acompanyats de dos dels seus companys que feien els cors, una feina que també havien de defensar i que també els podia comportar una nominació. Al segon programa, es va estrenar l'opció del favorit, el concursant més ben valorat pels tres membres del jurat com la millor actuació de la nit i que per tant, es classifica directament per a la següent setmana. Una categoria que pot anar canviant a mesura que el jurat veu les diferents actuacions.

Scorpio (Easy on me, Adele)

La primera actuació que va guanyar el títol provisional de favorita, va ser l'Scorpio, que va cantar un tema d'Adele. "Se m'ha posat la pell de gallina", va dir el Lidami com a membre del jurat. "Jo he notat nervis, però m'ha encantat que hi havia risc i que tanques un ull més que l'altre i a mi també em passa", va dir Elena Gadel.

Pedro (You are the reason, Calum Scott)

El segon favorit va ser en Pedro, que va quedar-se amb la cadira de l'Scorpio. Amb el tema 'You are the reason' de Calum Scott, va conquerir als espectadors i al jurat. "Quin plaer. Pell de gallina m'has enamorat i sé que has patit", va dir Marc Clotet.

Joan (Don't be shy, Tiësto i KarolG)

"Us porto una proposta molt sexi i provocativa, que m'ha costat", va avisar el concursant, que va fer una actuació espectacular. "Ho has donat tot", va dir Gadel, mentre Clotet i Lidami van sumar-se a les felicitacions.

Mariona (Drivers license, Olivia Rodrigo)

Va ser l'última en actuar i va deixar amb la boca oberta a tot el plató. "Quin final de gala. Gràcies per deixar-me ser membre del jurat i viure moments com aquest", va dir Marc Clotet. "No podíem parar de mirar-te, ni m'he fixa't que hi havien ballarins. Ets hipnòtica", va afegir Lildami. El públic va esclatar a crits de "favorita!", tot i que no ho va aconseguir, després que en Lildami confessés la seva preferència per l'Estela: "És que m'ha robat el cor", va dir. Aquesta va ser la seva interpretació:

La favorita: Estela

Amb la cançó 'It's raining man' i amb el seu caràcter, l'Estela va aixecar a tot el plató dempeus a ballar. El jurat, abans de fer les seves valoracions, ja la va situar com la favorita de la nit i per tant, directament classificada a la propera gala. "Quina passada!", va dir Miki Núñez.

Els nominats

A banda dels tres nominats pel jurat, El VAR musical va decidir afegir-hi a l'Scorpio, per la seva fallida actuació com a acompanyant del Chung-man. "No has estat a l'alçada", va dir Jordi Cubino, director musical. Per tant, van quedar quatre nominats: la Clàudia, el Chung-man, la Llum i la Scorpio. D'aquests, els coachs en van poder salvar a dos: en Chung-man i la Scorpio. Tot va quedar entre la Llum i la Clàudia, que es van haver d'enfrontar al vot del públic al plató.

Clàudia, Chung-man, Llum i Scorpio

L'eliminada: Clàudia

Amb un resultat molt ajustat, un 48% dels vots, davant del 52% de la Llum, la Clàudia va acabar sent la primera eliminada.

Miki Núñez entusiasma com a presentador

La sorpresa de veure que el cantant de Terrassa s'havia de fer càrrec de la gala va agradar i molts als seguidors del programa que van aplaudir la seva feina a les xarxes. "Algú més a la sala que pensi que presenta millor el Miki que la Marta? Bravooooo!!!", va escriure un usuari, tot i que el missatge es va repetir durant tota la nit. "El Miki Núñez demostrant que es pot marcar un prime time solet a la tele pública. Chapó!", va escriure Marc Gabernet.

ETIQUETES:

Deixa un comentari