ADÉU A LA TV? Jorge Javier Vázquez respon als dubtes sobre la seva possible retirada de la televisió

Imatge de Jorge Javier Vázquez al seu Instagram

El de Badalona no presentarà la nova edició del reality 'Secret Story' que s'estrena aquest dijous amb concursants anònims

Fa dies que el nom de Jorge Javier Vázquez ha estat en boca de molts mitjans després que aquest fes unes declaracions que van donar peu a moltes especulacions sobre el seu futur a la televisió i a Tele 5. Una intervenció que, sumada a les seves llargues vacances de Nadal i a la notícia de que no serà el presentador de la nova temporada de 'Secret story', van generar molts dubtes. Però aquest dimarts, Jorge Javier es va explicar en una entrevista a la Cadena Ser.

"És la pregunta que tothom està esperant que et faci: Deixaràs la tele?", va preguntar la periodista Mara Torres del programa 'El Faro'. "Però si he marxat dues setmanes de vacances, per què haig de deixar la tele?", va dir ell.

Els rumors sobre el seu possible adéu van sorgir arran d'una entrevista de Jorge Javier a Onda Madrid, en què va afirmar que, arribat el moment de deixar la televisió, "prefereixo anar-me'n jo a que em facin fora". Vázquez, va aclarir que només era una reflexió sobre el món de la televisió, però que "encara no ha arribat el meu moment de deixar-ho".

"D'una manera casual vaig dir que arribat el moment, m'agradaria detectar que ja no connecto i prendre jo la decisió de deixar-ho. No m'agradaria, sota cap concepte, estar-me arrossegant programa rere programa. Crec que hi ha un moment que la gent diu: prou, fins aquí!", va afegir sobre el que va dir a l'entrevista.

El presentador de Tele 5, també va bromejar amb la reacció de Paolo Vasile (conseller delegat de Mediaset). "Vasile m'ha escrit: 'Què tal la tornada al 'cole'?' i jo li he posat: Doncs mira, me n'he adonat que s'està millor a l'escola que al carrer'". "Ah doncs s'haurà quedat tranquil!", va respondre la de la SER.

Per què no presentarà el nou reality de Tele 5?

Les declaracions coincideixen amb l'estrena de 'Secret Story 2', en la seva versió amb conrusants anònims. Serà el primer reality de Tele 5 dels darrers anys, que no tindrà a Jorge Javier com a presentador estrella dels dijous. La cadena ha apostat per Carlos Sobera, Sandra Barneda i Toñi Moreno i aquest dimarts va respondre sobre el per què d'aquest canvi durant la presentació del programa.

"Jorge ha de tornar a bolcar-se a 'Sálvame', que el necessitem", va dir Manuel Villanueva, director de continguts de Mediaset. A banda d'això, el directiu va aclarir que no es van plantejar que el de Badalona estigués entre els presentadors. "Ell sempre ha dit que es mou millor entre celebritys i famosos que amb anònims. És per això que ni tan sols ens plantegem el seu nom", va afegir Villanueva.

Última publicació de Jorge Javier Vázquez al seu Instagram

ETIQUETES:

Deixa un comentari