'Joc de cartes' deixa en evidència a la cuina més bruta: "Uh, quanta caca!"

La brutícia de la cuina dels 'Fogons del drac' a 'Joc de cartes' (TV3)

Les xarxes converteixen en trending topic a Kevin García, propietari d'Els Fogons del Drac' per les seves contradiccions

Indignació a 'Joc de cartes'. El darrer episodi del programa de Marc Ribas va anar a buscar el millor restaurant entre castells del riu Gaià, a la zona d'Altafulla. Com sempre, quatre participants, però aquesta vegada un d'ells va ser el centre de totes les mirades: Kevin García. El concursant va quedar en evidència quan va ser el seu torn i les xarxes van esclatar a crítiques amb la seva actitud.

Els restaurants participants van ser el De Bar, un local d'Altafulla molt personal per al seu propietari, Xavier González, que ha convertit casa seva en un restaurant. També a Altafulla, la Terrasseta del San Martín, un negoci heretat pel xef Carlos Martínez que vol donar un aire nou a l'hotel familiar. A la Riera de Gaià, el Kevin García s'encarrega de dirigir la sala d'Els Fogons del Drac i a Santes Creus, el Bar del Mig, un establiment especialitzat en entrepans però amb uns plats casolans liderat per la Marta Mañé.

El Kevin i la Marta al De Bar (`Joc de Cartes')

A mesura que el programa va anar descobrint els restaurants, els espectadors van poder veure com en Kevin, encarregat d'Els Fogons del Drac, era molt crític amb tot i tothom. Havia avisat en la seva presentació:"Sóc molt meticulós, busco un 10". El primer en participar va ser el De Bar i en Kevin va començar a carregar amb duresa. Sobre el primer plat: "No és tonyina vermella", el segon: "El roast beef està babós i fa mala olor. Posar aquest plat a la taula és una falta de respecte", va dir al propietari.

Mentre els altres concursants sabien elogiar alguna cosa del menjar, com va ser el cas de la Marta, que va dir que el seu plat "no estava malament", en Kevin no ho volia acceptar: "Jo crec que a tu t'agrada tot Marta". "No creguis!", va respondre enfadada. Però el del Fogons del Drac seguia: "El vi no em marida bé, és un vi que no et deixa viure". El colmo va ser qua va demanar el postre: un irish coffee: "Hi han dos cabells a la copa!". "Tens uns vista d'àguila, però tens raó disculpa", va dir el responsable. "És que jo sóc molt meticulós", va avisar en Kevin, que va sentenciar el menjar amb una nota mínima: un 1.

El Kevin i els cabells del seu irish coffee ('Joc de cartes')

En Kevin que es va vantar durant tot el programa de ser "molt meticulós", va quedar en evidència quan els altres van entrar a la seva cuina. "Hi ha grassa, està una mica guarro, regalima per tot arreu!", va exclamar la Marta. Efectivament els espectadors van poder veure rajoles plenes de greix regalimant, una pica amb un bacallà en aigua tèrbola, neveres plenes de cargols campant a la seva. "Quanta caca", va reiterar la Marta. "Em pensava que estaria tot impol·lut i he flipat molt veient un bacallà sense protecció en aigua tíbia", va afegir l'amo del De Bar. "Hem d'anar en compte amb el que demanem aquí", va alertar el Carlos.

El bacallà de la cuina dels Fogons del Drac ('Joc de cartes')

Però la poca professionalitat d'en kevin van quedar definitivament en evidència amb les postres. No eren casolanes i les van emplatar amb un tros cartró del seu envàs. Enlloc de reconèixer l'error i demanar disculpes, en Kevin en va culpar als seus treballadors: "Avui no, però demà hi haurà conseqüències". Ràpidament les xarxes van convertir a #kevin en trending topic i no pas per elogiar la seva feina.

Fins i tot un espectador va recomanar a RAC 1 que no emeti més publicitat del restaurant del Kevin:

Més contundent era un altre seguidor amb el programa sencer: "En els bons temps de 'Joc de Cartes' anotava els restaurants que hi participaven, doncs la majoria feien goig. Ara, la llista dels que no trepitjaria mai comença a ser important". Per sort, finalment va guanyar la terrasseta de San Martín del guapo i simpàtic Carlos.

Carlos Martínez, propietari de la Terrasseta del San Martín

ETIQUETES:

Deixa un comentari