Andreu Buenafuente a un pas de fitxar per RTVE Catalunya per 220.000 euros

Andreu Buenafuente

El veterà còmic deixarà el seu programa de Movistar+ el proper 23 de desembre

El futur d'Andreu Buenafuente a Movistar+, té els dies comptats. Aquest dilluns, la plataforma va confirmar que el 23 de desembre posarà punt i final al seu 'Late Motiv'. L'espai que es va estrenar al gener del 2016 i ha emès 7 temporades i fins a 900 programes, s'ha situat com un dels espais de més èxit del canal. Però durant els últims mesos, el còmic i la plataforma han estat parlant del seu futur, que finalment passarà per un punt i seguit. Buenafuente no tornarà després de les vacances de Nadal, però podria seguir lligat a la plataforma a través d'una nova sèrie.

Buenafuente a TV3 l'any 1995

El showman català, va començar a treballar a la televisió l'any 1992 a TV3. Des d'aleshores, va seguir un ascens fulgurant a la cadena catalana amb una multitud d'espais de gran èxit com 'Tot per l'audiència', 'Sense títol', 'La cosa nostra', 'Set de nit' o el seu darrer programa 'Una altra cosa' (2002-2004). El 2005 va fer el salt a Antena 3 amb 'Buenafuente' i el 2013 va fer el salt a La Sexta amb 'En el aire'.

El comunicador no renovarà el seu contracte amb Telefónica, encara que ambdós deixen la "porta oberta" a continuar amb altres projectes. Com ha volgut deixar clar Movistar, no és un adéu definitiu: "seguirà comptant amb el professional per posar en marxa nous projectes". La intenció de la plataforma seria produir una nova sèrie amb Buenafuente, que suposaria la seva tornada al món de la interpretació després de protagonitzar la pel·lícula 'El pregó', i de participar a la sèrie 'Mira lo que has hecho' el 2020.

Nou destí. On i quan costarà?

Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, Buenafuente estaria a un pas de fitxar per a RTVE Catalunya. Fonts de la cadena pública han confirmat a aquest mitjà, que es troben en converses per fer un format en català. Un acord que es podria fer públic en els propers dies o setmanes, un cop s'hagin signat els contractes. Buenafuente hauria plantejat un nou format que competiria amb 'El Hormiguero' de Pablo Motos a Antena 3, però finalment va descartat. A falta de conèixer la franja i com serà el programa, aquest dimarts s'ha conegut el preu.

Segons ha explicat aquest dimarts el periodista Rocco Steinhäusser a RAC1, el català tornaria a la televisió en obert, amb cinc programes d'una hora, que anirien a la franja de tarda de La 2, tot i el seu elevat cost (220.000 euros). Per fer-se una idea, el programa 'En línia' que ara s'emet a La 2 cada tarda, i que serà cancel·lat, té un cost de 9.500 euros. El programa de Buenafuente costarà 44.000 euros per programa i el comunicador cobrarà 5.000 euros la hora. Segons ha confirmat RTVE Catalunya, Xavier Sardà seguirà de moment al gener amb el seu 'Obrim fil' i Gemma Nierga cada matí, al seu 'Cafè d'idees'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari