RELLANÇAMENT 8TV fitxa a Albert Brosa per impulsar als informatius i retalla a Toni Albà

Albert_Brosa

La televisió privada incorpora al fins ara director d'Olot TV, com a director de continguts informatius del canal i presentador de '8 al dia'

Per Marc Larroya

La nova 8tv continua agafant forma. Aquest dimecres, la cadena privada ha anunciat la incorporació del periodista Albert Brosa, com a nou director de continguts informatius. Brosa, fins ara dirigia la Televisió d'Olot, i ha treballat entre d'altres mitjans, a Ràdio Olot, Betevé oTV3. Amb la seva incorporació, es vol unificar els criteris informatius en els programes d'actualitat del canal i també agafarà el relleu de Marta Polo, en la presentació de '8 al dia'. La directora de 8tv, Marta Polo, va arrencar l'històric espai el passat 4 d'octubre de manera provisional, a l'espera de la incorporació del nou director que es fes càrrec del programa.

Albert Brosa entrevista al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, l'any 2016

Aposta per la proximitat i Toni Albà als dissabtes

En declaracions a elmondelatele.cat, Brosa defineix el seu fitxatge com una "cursa de fons que agafa amb molta il·lusió". La clau del seu projecte serà "la proximitat amb productes que arribin a l'espectador". Per l'olotí, "A 8tv tenim la llibertat que no té TV3 per ser agosarats i dir les coses pel seu nom, amb totes les veus". El periodista assegura que vol apostar pels directes i els programes que ocupen la graella de tarda 'Directe! Catalunya' i el 'Catalunya opina', amb canvis que s'aniran definint les propers setmanes.

El nou director, també agafarà les regnes de '8 al dia', que s'emet de 21.30 a 22.30h, i que fins ara presentava Marta Polo, que se centrarà en les funcions de directora de la cadena. L'espai informatiu també presentarà canvis en els propers dies. Aquest dimarts, l'espai va aconseguir un modest 0,4% de quota i 8.000 espectadors, davant dels 576.000 (25,6%) de Toni Cruanyes a TV3. El nou responsable del programa vol que a partir d'ara "hi passin coses i sigui àgil" amb "moltes veus i una manera diferent d'explicar l'actualitat".

Segons ha pogut saber aquest mitjà, uns dels primers damnificats serà el '8 de notícies' de Toni Albà que s'emet cada dia de 20.40 a 21.30h. El responsables de la cadena volen que s'emeti només un cop per setmana, divendres o dissabte. Un moviment que no es farà efectiu fins al 9 de desembre i que en principi seria rellevat per '8 al dia' que ampliaria el seu horari.

L'any 2018, Brosa va entrevistar a Olot TV, a un referent del periodisme de Catalunya, com és Antoni Bassas. Molta sort en la nova etapa Albert.

ETIQUETES:

Deixa un comentari