NOU MOVIMENT Tele 5 destapa què ha fet Antonio David per evitar la publicació d'unes imatges amb la seva amant

Carlota Corredera a 'Sálvame' (Tele 5)

Una agència hauria captat a la periodista i l'ex de Rocío Carrasco en una actitud comprometedora a Màlaga

Continua el serial de la notícia televisiva de la setmana. Antonio David Flores i Olga Moreno se separen després de més de 20 anys de relació, segons va publicar la revista Lecturas aquest dimecres per sorpresa. La decisió estaria presa des de fa més d'un any i ja fa temps que fan vides separades. Ell a Madrid i ella a Màlaga. Una de les pistes va ser la no assistència d'Antonio David a la festa de celebració del 46è aniversari de Moreno i que es va justificar per motius de feina. Les famílies de tots dos ja estarien informades sobre la fi del matrimoni.

'Sálvame' revela qui és la nova amant d'Antonio David

Els problemes entre la parella haurien començat quan Antonio David Flores va començar a treballar a 'Sálvame'. El retorn del col·laborador i l'aparició de diverses examants, hauria suposat una "humiliació" per a Olga, que tampoc va compartir l'actitud del seu marit amb aquests testimonis, mostrant-se com si res. Aquest dimecres l'espai de Tele 5, va avançar que la relació "especial" d'Antonio David amb una periodista de 'El programa de Ana Rosa', era "vox populi". De fet, les càmeres ja el van captar l'estiu del 2020 i les van emetre durant un 'Deluxe'. Es tractaria de la periodista Marta Riesco, un nom que aquest dijous, el col·laborador de 'Sálvame', Alonso Caparrós, ha revelat en ple directe.

Es dona la casualitat que la suposada amant d'Antonio David, va ser la reportera que va enviar Ana Rosa Quintana a preguntar a Rocío Flores per la separació del seu pare i Olga Moreno. La cara parla per si sola.

El nou moviment d'Antonio David

La notícia de la separació només la sabrien les persones més pròximes al seu cercle. La raó per la qual fins ara no s'ha conegut la fi del matrimoni ha estat revelada aquest divendres per carlota Corredera a 'Sálvame'. "Antonio David hauria estat enganxat a Màlaga per les càmeres d'un paparazzi amb una actitud comprometedora amb la periodista", ha explicat la presentadora. De fet, segons l'espai de Tele 5, hauria estat Olga Moreno, la que hauria decidit posar punt i final al matrimoni, una decisió que Antonio David hauria intentant aturar de totes les maneres sense èxit fins al moment.

Per evitar que les imatges surtin a la llum, l'ex de Rocío Carrasco hauria pactat amb l'agència que tenia les fotos, la no publicació de les imatges a canvi de donar-los informació de la seva família. La revista Lecturas, finalment va publicar la notícia de la separació però casualment la parella no ho ha desmentit ni confirmat. El motiu de la no pronunciació seria la pressió de l'agència sobre Antonio David: "si em desmenteixes surten les fotos", ha dit Corredera.

ETIQUETES:

Deixa un comentari