MÉS CANVIS 8TV recupera a Ares Teixidó i fitxa a un periodista d'Antena 3 per als dissabtes

Ares Teixidó a 'Sexual revolution' (8tv)

La cadena decideix recuperar un dels espais que més èxit va tenir i que va ser cancel·lat per discrepàncies amb el seu contingut

La nova 8TV continua fent canvis de programació sobtats. La cadena privada ha anunciat que la lleidatana Ares Teixidó, que va ser acomiadada per discrepàncies amb el contingut del seu programa, tornarà un cop per setmana. Serà cada diumenge a les 22.45h, després de 'La entrevista incómoda' de Samanta Villar.

'Sexual revolution', va ser una de les grans apostes de la nova 8TV i va ocupar el prime time de la cadena durant les primeres setmanes. I tot i que va tenir la millor audiència de la nova graella, va ser precipitadament cancel·lat. La direcció de la cadena no va veure amb bons ulls algunes de les seccions i col·laboradors que ara no continuaran. Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, es renova bona part de l'equip, desapareix el "fucker test", que es feia als convidats, s'amplia el temps per a l'entrevista i es manté la part de notícies de contingut sexual.

El primer convidat serà el locutor de ràdio i presentador de televisió, Vador Lladó. El compte de Twitter de l'espai i la mateixa Ares ja alerten del seu retorn. "Teniu ganes de sexe?".

No serà l'únic moviment, i és que la cadena està preparant un nou programa per als dissabtes de 15:30h a 18:30h. Serà un espai sobre cor, influencers i televisió, presentat pel periodista i col·laborador de Susanna Griso a 'Espejo público', Ricky García, tot i que encara sense data d'estrena.

ETIQUETES:

Deixa un comentari