DISSABTE A LA NIT 8TV fitxa a Artur Mas i avança el seu prime time

Artur Mas

La cadena aposta pel programa de Frank Blanco i a partir de dimarts s'emetrà a partir de les 22.30h

8TV continua fent proves per mirar d'enganxar a l'audiència. Aquest dijous, la privada en català, ha anunciat un fitxatge inesperat: l'expresident de la Generalitat Artur Mas. L'exlíder de Convergència ha decidit fer el salt professional i ha fet una sèrie de podcasts on conversa amb diverses personalitats del món polític i social. Titulat amb el nom de "A favor de la política", i amb una durada de 30 minuts, s'emetrà cada dissabte a 8tv a les 22h.

Les dues primeres converses ja han estat publicades al canal de Youtube d'Artur Mas. En el primer capítol, Mas parla amb l'escriptor Sergi Pàmies sobre els discursos dels polítics i en el segon amb l'exlíder de la CUP David Fernàndez, amb qui debat si encara té sentit parlar de dretes i esquerres.

L'expresident també parlarà amb la periodista de La Sexta Ana Pastor sobre la relació de periodistes i polítics i amb el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, sobre salut i aprenentatges de la gestió de la Covid.

Frank Blanco avança el seu 'Circ' a les 22.30h

Una de les altres novetats que arribaran a partir d'aquest dimarts, serà que 'El Circ' de Frank Blanco que fins ara s'emetia de 22.45 a 1h, s'avançarà quinze minuts i començarà a les 22.30h. Així l'espai informatiu '8aldia', durarà una hora de 21.30 a 22.30h. Les bones xifres d'audiència aconseguides per l'espai d'entreteniment han provocat que la cadena vulgui apostar al màxim per Blanco i el seu equip de col·laboradors per amenitzar les nits de 8tv.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Manel

    Crec que 8TV ja pot fer el moviment que vulgui que fins que no aposti pel català no tindrà res a fer. Sol una televisió en català pot competí amb TV3.

Deixa un comentari