DURA CRÍTICA Belén Esteban torna a 'Sálvame' i esclata contra Kiko Matamoros: "És un desagraït"

Belen Esteban a 'Sálvame' (Tele 5)

La col·laboradora ha carregat contra Matamoros per les seves crítiques al programa i la baixa de l'audiència

Per David Montufo

Belén Esteban ha tornat a 'Sálvame'. La col·laboradora estrella ha estat un mes de vacances que ha aprofitat per visitar Tenerife i fer un tour pel Regne Unit. El programa ha arrencat la tarda amb la imatge d'Esteban amb un mocador que li tapava la boca. Al seu costat, la presentadora Carlota Corredera, que ha advertit als espectadors: "Torna amb moltes ganes de parlar".

Abans d'entrar a plató, l'anomenada 'princesa del poble' ha donat els primers titulars. La col·laboradora ha dit que de qui més ganes tenia de parlar era de Kiko Matamoros. A la vegada, també s'ha dirigit a la presentadora de 'Ya es Mediodía', Sonsoles Ónega, per advertir-la sobre la seva col·laboradora Rosa Benito: "Vés amb compte quan Rosa no estigui al teu plató… a veure si el llença com a 'Sálvame', ha dit Belén que ha qualificat a Benito de "traïdora".

Esteban: "Kiko Matamoros no està sent honest amb aquesta productora"

Un cop ha arribat a plató, i com ja havia anunciat, ha carregat contra Kiko Matamoros per les crítiques que aquest va llançar contra 'Sálvame' i la seva caiguda d'audiència. La col·laboradora ha qüestionat l'amenaça del col·laborador de deixar el programa: "Jo crec que Kiko Matamoros no està sent honest amb aquesta productora. Perquè si no estàs a gust en un programa, no entenc per què has d'esperar fins al desembre, que és quan se li acaba el contracte, per anar-te'n. Crec que ell vol alguna cosa que cap de nosaltres sap. Kiko Matamoros no dóna puntada sense fil. Hi ha hagut etapes en què he discutit amb els directors, però quan cal estar, cal estar".

Esteban també ha tret a la llum un tema que, tot i provocar-li molta indignació, no ha volgut profunditzar en ell: "Ell sap que hi ha moltes coses, que molts dels que estem aquí sabem, que no podem explicar en directe, de com s'ha portat aquesta productora amb ell. Amb ell, amb mi, i amb alguna persona més. Jo sí que diria el que ha passat, però no puc". Carlota ha aprofitat per preguntar-li si creu que és un "ingrat i desagraït", adjectius que Belén Esteban ha compartit. La col·laboradora també ha revelat que en el pitjor moment de la seva vida, la van ajudar i van estar al seu costat Adrián Madrid i Óscar Cornejo (creadors de 'La Fábrica de la Tele'). Esteban també ha dit que amb Matamoros han fet igual: "Quan ell ha necessitat una mà, a ell l'hi han donat".

Belén tampoc s'ha estalviat crítiques al posicionament de Matamoros sobre la guerra mediàtica entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores: "A mi, Antonio David m'ha enganyat, i ho sé per papers que ha ensenyat Rocío Carrasco. Que si és un maltractador o no, no ho he dit ni ho diré. Però Kiko Matamoros no ha vist la docusèrie. I quan ha dit que va deixar de veure-la perquè li feia mal, no m'ho crec".

Belén, sobre Rosa Benito: "Va dir que José Fernando es posava la roba de la seva mare i les coses que feia"

L'altre víctima del retorn de Belén Esteban, ha estat Rosa Benito. La que va ser col·laboradora de 'Sálvame' durant anys, ha carregat contra el programa que li va pagar el sou durant un llarg període: "Quants anys ha estat Rosa aquí? Que ella i jo hem parlat molt i molt. Aquí a la gent se li oblida quan parla. Ella ha deixat anar crítiques, però que se'n recordi una miqueta". Esteban ha recuperat unes paraules que la Benito els hi va explicar fa uns anys, referent a les seves intimitats: "Jo no parlaré sobre el que deia de la seva família, però aquí Rosa Benito va dir que José Fernando es posava la roba de la seva mare i les coses que feia. I ho dic perquè ho va dir ella en directe".

ETIQUETES:

Deixa un comentari