7a gala de 'Supervivientes': canvi de mecànica, Olga plora penedida, i tots contra Valeria

Olga Moreno a 'Supervivientes' (Tele 5)

Tom Brusse va guanyar la prova d'apena i es va va convertir en el nou líder, mentre que la dona d'Antonio David va plorar per Rocío Flores

Per David Montufo

La setena gala de 'Supervivientes' va estar, com és habitual, protagonitzada per les proves del Pirata Morgan i les polèmiques més destacables de la setmana. Tom Brusse, com a guanyador de la prova d'apnea, es va convertir en el líder de la setmana, fet que va descol·locar les nominacions, donat que les darreres setmanes havia estat ell al centre de la diana dels seus companys. D'altra banda, es van viure els moments més polèmics a la palapa, on els concursants es reuneixen cada dijous, i a plató, com és natural de la mà d'en Jorge Javier.

Canvi de mecànica

El moviment de la cadena de moure 'Conexión Honduras', programa presentat per Jordi González, als dilluns per fer front a l'estrena de 'Mask Singer', també ha tingut conseqüències a la mecànica del concurs. L'organització va decidir que, un cop s'expulsés al concursant menys votat per l'audiència, en aquest cas l'Agustín Bravo, aquest aniria a Playa Destierro, amb la Lola i la Palito. Però en comptes de ser expulsat un d'ells el mateix dijous, van deixar que convisquessin junts fins dilluns, a 'Conexión Honduras', on un d'ells tres haurà d'acomiadar-se definitivament del concurs. D'aquesta forma, haurem d'esperar a dilluns per conèixer al concursant que tornarà a Espanya després de viure aquesta experiència.

També, a través del web, l'organització va obrir un televot on l'audiència va poder votar si volia que el 'Corralito', espai on residien els participants que encara no s'han convertit en concursants de ple dret, deixés d'existir a l'actual edició. Efectivament, l'audiència, amb un 88% dels vots, va decidir que el grup s'integrés.

Polèmiques

A plató, com és habitual d'en Jorge Javier, la polèmica també va estar present. Des de l'inici de la gala, va haver-hi certs moments de tensió despreocupada entre ell i la Marta López, segona concursant expulsada. Davant la constant devoció i defensa extrema de la Marta López cap a l'Olga Moreno, actual concursant, a qui considera una "guerrera" i "bona persona", en Jorge Javier li va fer un 'zasca' dient-li: "¡Fíjate! A ti te ha hechado una guerrera y una buena persona, con lo cual, eres mala persona y vaga"; al que ella li responia: "¿Qué voy a hacer? Si nací en el Mediterráneo… Lo tengo asumidísimo, pase lo que pase…". A això, i davant la fama de malastruga que té la Marta López, Jorge Javier li deia: "¿Pero tú quieres seguir presentándote a concursos?".

Una altra polèmica destacable a plató, va ser quan es va tractar el tema de la batussa que han tingut les concursants quan Valeria es va queixar amb l'Olga Moreno del fet que la Lara i l'Alejandro havien deixat que gairebé s'apagués el foc. Un fet que va comportar que l'Olga no li donés suport i, encara més, obrís una nova polèmica on totes les concursants atacaven a la Valeria. La defensora de la Valeria a plató, Marina, opinava: "Te puede caer mal una persona y que te parezca insoportable, pero eso no justifica que se le esté acosando continuamente de esa manera". En Jorge Javier tampoc va passar desapercebut l'actitud de l'Olga Moreno davant el conflicte: "¿Crees que Olga malmete contra ella?", li va preguntar a la defensora de la Valeria. Al que ella li va respondre molesta: "Yo no voy a volver a decir que nadie malmete contra nadie". A mitele PLUS, va confesar que a 'Supervivientes: Tierra de Nadie', va tenir una desavinença amb la Rocío Flores i va rebre una bona "bronca" per dir que l'Olga "havia manipulat". De fet, el mateix Jorge Javier Vázquez va reconèixer que Rocío Flores tampoc va als platós dels programes que ell presenta, tirant-li un 'zasca' a l'inici del programa.

A més a més, el programa va aprofitar quan l'Olga Moreno, actual parella de l'Antonio David Flores, va nominar perquè en Jorge Javier parlés amb ella. La concursant va confessar que lamentava no haver donat més afecte a la Rocío Flores, així com el fet que ella hagués exercit de "mare" amb el seu germà. Tot i iniciar el concurs assegurant que volia deixar temes polèmics fora, la concursant no deixa de protagonitzar vídeos parlant de les seves intimitats i de la seva família. Ella mateixa confessava que la connexió amb la Rocío Flores és molt forta i que "ha sido nuestra cómplice durante veintún años".

Proves

L'inici de la setena gala va comptar amb una prova de recompensa, on van participar les diverses concursants. Però, sense dubte, un dels moments intrigants de la nit va ser la prova de líder, on es van enfrontar la Melyssa, el Tom, i l'Olga. Els tres concursants havien guanyat la semifinal el darrer dimarts al programa del Carlos Sobera, per tal d'aconseguir no poder ser nominats i assegurar-se una setmana més al concurs sense mal de caps. Aquest dijous, la prova era la clàssica apnea de 'Supervivientes' on, després d'uns segons de preparació per tal que cadascú trobés el ritme de respiració, es van posar sota l'aigua. La mar estava revoltada pel fort vent que hi havia, així que les concursants no ho tenien gens fàcil. Qui va aguantar menys estona va ser la Melyssa, que va durar 1 minut i 5 segons; més va aguantar l'Olga, que va durar 2 minuts i 1 segon; i, per tant, el guanyador va ser en Tom, que va sortir marejat de l'aigua. El francès, va dedicar la seva posició de líder a la Sandra, a la seva família (en especial a la seva mare, que va morir fa 9 anys), i també als presentadors del programa, la Lara i el Jorge Javier.

Nominacions

Les nominacions van ser ràpides, degudes al poc temps que quedava per finalitzar el programa, i la Valeria va emportar-se la majoria de vots, un total de 5 nominacions per part de l'Omar, la Melyssa, l'Olga, l'Alejandro i el Carlos Alba. El Tom com a líder, a més de no poder ser nominat i assegurar-se l'estança al concurs una setmana més, també comptava amb la nominació directa, la qual va utilitzar per nominar al Gianmarco, qui el va qüestionar per la "farsa", segons ell, la relació entre el Tom i la Sandra. A ells dos, es van unir com a nominats la Sylvia Pantoja i la Lara Sajen. Per tant, els nous nominats d'aquesta setmana i, per tant, qui s'enfronten a la propera expulsió del concurs són en Gianmarco Onestini, la Valeria Marini, la Lara Sajen i la Sylvia Pantoja; que es troben en mans de l'audiència per la seva continuïtat al concurs.

ETIQUETES:

Deixa un comentari