'El Hormiguero' amb Nuria Roca i Susanna Griso lidera la nit de dimarts

Susanna Griso a El Hormiguero

TV3 lidera el dia (16,1%) gràcies als 'TN' que se situen com els espais més vistos juntament amb 'Pasalapabra'

El resultat positiu per covid ha deixat a Pablo Motos sense poder presentar el seu 'Hormiguero', a Antena 3, per segona nit. Nuria Roca n'ha agafat les regnes i l'audiència ho està celebrant. Ahir amb Susanna Griso de convidada, va aconseguir ser l'espai més vist de la franja de màxima audiència a Catalunya amb 394.000 espectadors i el 15,8%.

Molt a prop va quedar el Sense Ficció de TV3, que va fer el millor resultat des del mes de novembre amb el 14,7% i 350.000 seguidors.

Però la pugna diària més renyida es produeix de 20 a 21h. El concurs 'Pasapalabra', està superant a TV3 i s'aproxima perillosament al 'TN vespre' de Toni Cruanyes. Aquest dimarts, 'Pasapalabra' va arribar a 491.000 espectadors i el 22,2% de quota, però l'Està Passant en va fer 426.000 (19,1%), un dels seus millors registres dels últims dies.

A la tarda, es manté el lideratge per als de 'Sálvame' amb el 14,9% per l'edició del 'Naranja' que supera al 'Tot es mou' de Melero i Marquina. TV3 manté el lideratge de la sobretaula amb la sèrie diària 'Com si fos ahir', amb 256.000 espectadors i el 15,6% de quota.

ETIQUETES:

Deixa un comentari