L"APM?' recupera 'Plats Bruts' amb els polítics independentistes com a protagonistes

El programa de zàping recrea els personatges de la mítica sèrie de TV3, amb les cares del president Quim Torra, Elsa Artadi, Laura Borràs i Pere Aragonès

Sens dubte serà un dels vídeos més vistos i conentats de la temporada i és que els de l"APM?' s'han tornat a superar. En un dels seus zàpings emesos en el programa d'aquest dimecres, van posar cara als 4 personatges més estimats de la comèdia 'Plats Bruts'. En una sobreimpressió de les cares de l'expresident Quim Torra en el paper del (Lopez), Elsa Artadi (Emma), Laura Borràs (Carbonell) i Pere Aragonès (David).

Durant el vídeo es pot veure com mentre els polítics de Junts ballen sardanes, l'actual vicepresident en funcions de pesident, Pere Aragonès se'n va a Madrid a buscar-hi el seu èxit professional… Tot una indirecta al candidat d'ERC…

ETIQUETES:

Deixa un comentari