El Deluxe fracassa i enganxen la seva trampa

La gran nevada de la Filomena va deixar als fans de l'univers "Sálvame" sense saber què mirar aquest dissabte. Els espectadors catalans van tornar a triar el Preguntes Freqüents per passar la nit, si bé això ja és habitual. El fet insòlit és que Tele5 tenia programada una pel·lícula pel diumenge però a darrera hora va programar l'edició del "Sábado Deluxe" prevista per la nit anterior.

L'especial va començar en directe i el seu presentador, Jorge Javier, recordava cada dos per tres l'hora per demostrar que emetien en directe. Però amb l'entrada de Letícia Sabater i el seu drama amb els inquilins a qui havia llogat el seu apartament i que li van acabar destrossant, es va destapar la trampa.

Com es veu en la imatge el mòbil de la convidada marcava les 20:12 i en realitat ja eren passats quarts de dotze.

Un fals directe, que consisteix en gravar el programa poques hores abans de la seva emissió i que pràcticament no es nota cap canvi durant l'emissió, però que va permetre als col·.labradors anar a dormir abans i poder tornar a casa amb temps.

El resultat? Fracàs en audiència: 10,6% davant el 14,5% de TV3 i el 12,7% de quota per a la sèrie turca d'Antena3 Mi Hija.

ETIQUETES:

Deixa un comentari