Eufòria

La vuitena gala d'"Eufòria" castiga una de les favorites i deixa anar una bomba

La Lluna, la concursant més jove del programa, és la nova expulsada per a sorpresa de tothom

La Maria, a la vuitena gala d'"Eufòria"

Sorpresa rere sorpresa podria ser el resum de la vuitena gala d'Eufòria. El protagonisme aquest divendres ha estat tot per al públic que, per primer cop, ha decidit com seria tot el programa: del revés.

Una de les cançons que, sens dubte, més ha triomfat aquesta nit és el tema Training Season de la Dua Lipa que ha interpretat la Maria, però també el clàssic dels Catarres, Vull estar amb tu, que ha cantat la Lluna.

En aquesta ocasió, però, també hi ha hagut temps per a les balades amb el Julien, que ha portat a l'escenari una de les cançons més conegudes de la pel·lícula Hèrcules de Disney, i el Xavi Noms, que ho ha rematat tot plegat amb l'Ara del Nil Moliner.

La gala ha estat intensa i frenètica. La decisió final ha recaigut a les mans el jurat, que ha escollit qui havia de marxar després de sondejar l'audiència. Finalment, el programa ha acabat castigant una de les preferides, la Valèria per fer seure a la cadira de favorit en Julien.

La decisió més comentada, no obstant això, ha estat l'adeu de la Lluna. La concursant més jove del programa ha acabat marxant enmig d'un clima de sorpresa generalitzada.

Malgrat tot, la gran notícia d'aquesta vuitena gala d'Eufòria ha estat que, en aquesta ocasió, no es farà una gala de repesca, però sí de relleu. Suposa tota una novetat perquè mai en la història del programa s'ha fet un xou d'aquestes característiques. Serà la pròxima setmana i consistirà, exactament, en el fet que hi haurà un expulsat més, però quan quedin només uns minuts per acabar, l'organització revelarà una votació de casa que donarà l'oportunitat a un dels concursants expulsats a tornar al programa.

El públic podrà votar fins a tres cops al dia per decidir qui torna al xou. Així doncs, divendres que ve, nova gala d'Eufòria amb moltíssimes més sorpreses.

ETIQUETES:

Deixa un comentari