ELECCIONS CATALANES

TVE suca pa a la patacada de l'independentisme

El programa "Mañaneros" de la televisió pública espanyola resumeix els resultats electorals del 12-M amb el titular "Pesad-Illa independentista"

El titular de 'Mañaneros' de TVE
El titular de 'Mañaneros' de TVE

La contundent victòria del PSC el 12-M, la pèrdua de 15 escons de l'independentisme i la renúncia a l'acta de diputat del president en funcions i candidat d'ERC, Pere Aragonès, el matí següent ha portat l'equip del programa Mañaneros de TVE a optar per aquest titular: "Pesad-Illa del independentismo".

La televisió pública espanyola suca pa així a la davallada independentista. I és que la premsa de Madrid es frega les mans amb el descens de la suma sobiranista. Els principals diaris de l'Estat situen Carles Puigdemont com el principal protagonista de les forces sobiranistes, però col·loquen Salvador Illa i Pedro Sánchez com a principals actors de la nit electoral.

En primer lloc, El País ressalta que l'independentisme queda "lluny de la majoria" tot i els bons resultats de Junts. Al seu torn, El Mundo se centra també en l'expresident de la Generalitat i situa Puigdemont com a clar protagonista dels independentistes. La Razon assegura que "Catalunya liquida la via independentista" i a l'ABC situen Catalunya "en contra de l'independentisme".

ETIQUETES:

Deixa un comentari