ANUNCI

TV3 se suma a La Sexta i també emetrà el GP de Moto GP i Fórmula 1 de Catalunya

Circuit de Catalunya a Montmeló

La plataforma 3Cat, TV3 i Catalunya Ràdio emetran els Grans Premis de Moto GP i Fórmula 1 que ce celebraran al Circuit de Barcelona-Catalunya gràcies a un acord amb DAZN. En un acte presentat per la periodista Laia Ferrer aquest dimecres als Estudis de Sant Joan Despí al qual ha pogut assistir elmondelatele.cat, s'ha fet oficial el retorn de les curses a la cadena pública, gràcies a l'aportació de la conselleria d'Empresa que es farà càrrec del cost de l'operació.

"Ens fa molta il·lusió poder anunciar que per primera vegada cobrirem un esdeveniment esportiu de primer nivell com és la Fórmula 1 i la Moto GP", ha anunciat Romà. "Avui és un dia de celebració. Cada vegada teniem menys drets esportius a TV3 i ara els estem recuperant", s'ha congratulat Gras.

El Gran Premi de Moto GP se celebrarà dels dies 24 a 26 de maig, mentre que el de la Fórmula 1 se celebrarà els dies 21 a 23 de juny. La retransmissió anirà a càrrec de Noel Rodríguez, Damià Aguilar i Laia Ferrer i comptarà amb les anàlisis tècniques dels pilots Sito Pons, Jaume Alguersuari, Sara Sánchez o Belén Garcia.

Cal recordar que la darrera vegada que TV3 va emetre en obert el GP de F1 a Catalunya a TV3 va ser l'any 2017. Tot i aquest anunci, la cadena pública encara està lluny dels seus anys daurats quan va arribar a tenir els drets de la Fórmula 1 durant 19 temporades, entre els anys 1997 i 2015. L'emissió dels dos grans premis a TV3 competiran amb La Sexta, que també emetrà els grans premis d'Espanya, València i Catalunya d'aquest 2024.

Torrent: "Tenim ben enfocada la renovació"

Preguntat per la possibilitat que Catalunya es quedi sense el Gran Premi de Fórmula 1 en detriment del de Madrid, Torrent ha assegurat que "de moment tenim contracte signat fins al 2026". "Estem negociant la renovació. Ells estan molt contents amb les prestacions del Circuit de Catalunya. Ho tenim molt ben enfocat. La nostra voluntat és que puguem viure molts més grans premis al nostre país".

ETIQUETES:

Deixa un comentari